Srpska grupa Hurricane posljednjih je nekoliko godina napravila pravi 'bum' na regionalnoj glazbenoj sceni.

Nakon što su se 2019. godine predstavile s pjesmom 'Favorito', Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenia Knežević redale su hit za hitom, a nevjerojatnoj slavi doprinio je i njihov fizički izgled kao i modni odabiri zbog kojih mogu stati uz bok najvećih svjetskih zvijezda.

Prošle su godine predstavljale Srbiju na Eurosongu u Rotterdamu s pjesmom 'Loco Loco', a iako su im mnogi prognozirali veliki uspjeh, u finalu su završile na 15. mjestu.

Bez obzira na to što ova trojka izgleda kao savršen spoj, već se neko vrijeme u medijima piše da je grupa pred raspadom. Nisu nova šuškanja da među njima nije sve u najboljem redu, a na društvenim mrežama mnogi su kao razlog neslaganja istaknuli činjenicu da Ksenia i Sanja nedavno nisu prisustvovale proslavi Ivaninog rođendana, iako su tome navodno kumovali 'opravdani razlozi'. 

Ipak, neki su primijetili da je Ksenija te iste večeri na svom Instagramu objavljivanja fotografije iz jednog restorana brze hrane, zbog čega je sumnja na valjanost 'opravdanih razloga' još veća.

Neki kažu da djevojke planiraju biti u ovom sastavu još do rujna ove godine nakon čega će svaka započeti solo karijeru, a to je otkrio nepoznati izvor za srpski Blic.

'Imaju ugovor s menadžerom do rujna i onda su odlučile da ga više neće obnavljati. Generalno se njih tri nisu najsjajnije slagale pa je to utjecalo i na to da posao ne funkcionira baš najbolje i da dođe do razdora među njima', kaže izvor.

Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenia Knežević čine grupu Hurricane
Instagram 

Iako, trebamo napomenuti da su djevojke iz grupe svaki put do sada demantirale napise o raspadu dodajući da ih razdvajaju otkako su postale grupa.

Više fotografija djevojaka iz grupe Hurricane, pogledajte u našoj galeriji.

Instagram, Antonio Ahel/Pixsell Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić dio su grupe Hurricane