Marija Šerifović je sinoć u Beogradu održala veliki koncert na kojem joj se pridružila i Sanja Vučić, članica megapopularne srpske skupine Hurricane.

28-godišnja crnka je za ovu večer odjenula crne hlače i sako sa šljokicama, a na Instagramu se pohvalila frizurom i šminkom koja je uvijek besprijekorna.

Ipak, fotografije s presice pokazale su kako se i pjevačica dorađuje za društvene mreže, no unatoč tome, baš uvijek izgleda sjajno.

Podsjetimo, Sanju i njene kolegice Ivanu i Kseniju, mnogi smatraju jednima od najzanosnijih glazbenica na Balkanu, a osvojile su i svjetsku publiku kada su prošle godine predstavljale Srbiju na Eurosongu i osvojile visoko 15. mjesto.

Cure su poznate po brojnih hitovima, ekstravagantnim kostimima i nastupima, ali i čestim promjenama imidža. Jedino Sanja nije sklona tome, a po mnogima je upravo ona i najposebnija članica skupine.

'Hoćeš se udati za mene?', pitala ju je sinoć Marija u šali, na što joj je Sanja odgovorila: 'To ti je završeno.'

Sanja Vučić je dio grupe Hurricane
Mateja Stanisavljevic/ATA Images 

Podsjetimo, Marija Šerifović nedavno je dala veliki intervju za časopis Story i to uoči zagrebačkog koncerta koji se održao 12. ožujka.

'Novi album bio je spreman za izlazak u studenome 2020. godine. Korona je, nažalost, taj plan stopirala. Sada mi je veći problem što mi se te pjesme na neki način više ne sviđaju. Ne znam kako ćemo, ali načelno se nadam da će možda studeni ove godine biti taj mjesec kada ću nakon tri godine diskografske pauze objaviti novi materijal', otkrila nam je cijenjena pjevačica.

Sanja Vučić uživo ne izgleda kao na Instagramu
Mateja Stanisavljevic/ATA Images 

Raspričala se i o svojim čestim odlascima u SAD, ali i prijateljstvu s Jelenom Karleušom.

'Uvijek kad pronađem tri slobodna tjedna nastojim otići u Ameriku. Ovaj put bila sam nešto kraće, jednostavno nisam bila sama. Los Angeles je zaista čarobno mjesto i kada mi je potrebno moje vrijeme, bez vanjskih utjecaja, spremim kovčege i otputujem. Najljepše je šetati ulicom, ući u trgovinu a da nitko ne zna tko si.'

Marija Šerifović održat će velike koncerte u 2022. godini
Story 

'Jelena je labica. Svi se mi u javnim predstavljanjima kontroliramo i svatko od nas ne dopušta pokazati određene karakterne crte. Tako i Jelena. Poznajem je jako dobro i složila bih se da ona to jako dobro krije', zaključila je tada Šerifović.

Više fotografija Sanje Vučić s Instagrama pogledajte u galeriji.

Instagram, Pixsell Sanja Vučić se dorađuje na Instagramu