Nakon što se mjesecima šuškalo o raspadu srpske grupe Hurricane, danas je stiglo i službeno priopćenje da će ova trojka ipak krenuti svaka svojim putem.

Iako su Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenia Knežević, djevojke iz benda, raspad mnogo puta demantirale, čini se da je u silnim šuškanjima ipak postojalo i istine.

Raspala se grupa Hurricane
Instagram 

'Nakon petogodišnje uspješne suradnje, koja je ove godine dosegnula vrhunac, dužni smo obavijestiti javnost i medije o novitetima u našem produkcijskom timu i daljnjim aktivnostima! Članicama grupe Hurricane - Sanji Vučić, Ivani Nikolić i Kseniji Knežević u rujnu ove godine ističe ugovor o poslovnoj suradnji pa smo zajednički donijeli odluku da ga nećemo produžiti s obzirom na to da se isti ne uklapa u nove poslovne planove našeg tima, ali svake od njih.

U znak zahvalnosti prema obožavateljima svih uzrasta, publici uopće i velikom interesu, u pripremi je organizacija oproštajne turneje o kojoj će mediji i javnost biti na vrijeme obaviješteni, a koja se može održati do studenog. Bila je izuzetno velika čast surađivati sa Sanjom, Ivanom i Ksenijom koje su dokazale da su profesionalke te opravdale status zvijezda koji su u međuvremenu stekle isključivo zahvaljujući svom radu, trudu, zalaganju te talentu!

Naglašavamo da su opravdale i povjerenje koje im je dala naša produkcija. Zbog toga još jednom ponavljamo da je do odluke o prekidu suradnje došlo sporazumnim putem. Drugim riječima, svi smo ostali u prijateljskim odnosima što je u ovom poslu jako rijetko, kao i one međusobno i nema mjesta nikakvim insinuacijama. U ovih pet godina, koliko smo uspješno surađivali, Sanja, Ksenija i Ivana zapostavile su svoje obitelji i privatne živote, nisu imale slobodnog vremena, a u periodima kada su godišnji odmori, znate i sami, tada smo najviše radili kao i drugi glazbenici i jednostavno nam je svima potreban predah. Svakako, one će odlučivati o daljnjem razvoju svojih karijera shodno planovima i očekivanjima, a mi im od srca želimo još veći uspjeh od ovog koji smo ostvarili zajedničkim radom.

Raspala se grupa Hurricane
Instagram 

Zbog svega toga, odlučili smo da turneja bude popraćena i s nekoliko novih pjesama koje će obilježiti i zaokružiti rad i uspjeh grupe Hurricane u ovom sastavu. Moramo napomenuti i da nam je pola termina zauzeto, kao i da ćemo se potruditi izaći u susret svima koji nas žele angažirati tijekom ove oproštajne turneje. Na kraju krajeva, treba nekad i prekinuti određenu suradnju kada se ostvari sve što je planirano, a kako smo mi to realizirali, složili smo se da je pametna i mudra odluka za sve da za sada stavimo točku na zajednički rad. U idućih nekoliko mjeseci družit ćemo se i uživati s publikom kroz pjesmu i glazbu, preko koje smo i komunicirali svih ovih pet godina. Obavještavamo vas, također, da članice grupe Sanja, Ivana i Ksenia, neće više gostovati u medijima niti davati intervjue do rujna, osim na promociji novih pjesama. Također, napominjemo da je u tijeku formiranje nove postave članova grupe Hurricane', stoji u službenoj objavi.

Raspala se grupa Hurricane
Profimedia 

Djevojke na svojim Instagramima još uvijek nisu komentirale situaciju, a prema službenoj izjavi, zaključujemo da ni neće. 

Više fotografija Sanje, Ivane i Ksenije, pogledajte u našoj galeriji.

Instagram, Antonio Ahel/Pixsell Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić dio su grupe Hurricane