Lucija Šarić Lončarek, bivša natjecateljica showa 'Život na vagi' i kći sesvetskog tajkuna Marijana Šarića, udala se prošle subote za dugogodišnjeg dečka Marka Lončareka.

Vjenčanje je održano na imanju Luna, a brojne goste su zabavljali Mate Bulić i Sandra Afrika.

Udala se Lucija Šarić Instagram

'Muž i žena', poručila je kratko mlada vlasnica kozmetičkog salona pored emotikona crvenog srca te prve fotografije sa suprugom s kojim je vezu započela 2020. godine. Par se zaručio tijekom romantičnog putovanja u Italiji, a Lucija je djevojačku imala na grčkom otoku Mykonosu.

Lucia, izgledala si predivno. Tko je bio zadužen za vjenčanicu?

Hvala vam, i ja sam jako zadovoljna kako je sve to skupa izgledalo. Vjenčanica je Royal Bride by Ivana Bilić, a kasnije sam se presvukla u haljinu koju je za mene specijalno dizajnirala moja prijateljica i njen tim u fashion studiju Gossip.

Vijest o vjenčanju prenijeli su svi domaći mediji. Je li te to iznenadilo te kako je na sve reagirao suprug koji nije javna ličnost?

Nije me iznenadilo ali nisam niti očekivala, jednostavno nisam razmišljala o tome. Previše toga mi je bilo u glavi... Marko se sa svime nosi odlično, prava je podrška u svemu.

Lucia Šarić se udala
Privatna fotografija 

Koji je bio najemotivniji trenutak i dokad se slavilo?

Jako mi je teško izdvojiti jedan trenutak jer je cijela svadba za mene i sve moje bila nevjerojatno emotivna, nisam očekivala toliko emocija pa je svaki trenutak bio čaroban. Ako moram odvojiti baš jedan to bi bio trenutak kada sam izašla iz svoje kuće, a ispred je bilo puno Markovih prijatelja koji su bili jako veseli i svi su pjevali i skakali. Markova reakcija me oduševila, a ja sam ga jedva dočekala zagrliti. Slavilo se do ranih jutarnjih sati.

Mate Bulić i Sandra Afrika bili su zaduženi za dobru zabavu. Kako je odabir pao baš na njih?

Sandra kao gost je bila poklon i iznenađenje za nas od mog starijeg brata Matea, Valentino Perutina je također bio s nama kao i DJ Mateo, oni su bili gosti i iznenađenje od mlađeg brata Antonia. Mate je bio potpuni šok jer nisam mislila da je moguće da dođe s obzirom na zdravstveni oporavak. Mate je naš dugogodišnji prijatelj i na svim najbitnijim dešavanjima u našim životima uvijek je bio prisutan, tata i Mate se znaju jako dugo i veliki su prijatelji.

Lucia Šarić za Story o vjenčanju i suprugu
Instagram 

Planirate li uskoro bračno putovanje i imate li već neku destinaciju?

Razmišljamo o nekoliko lokacija kao što su Bali, Sejšeli, Maldivi i čak smo imali plan za 11. mjesec, ali s obzirom na neke poslovne obveze i moj postdiplomski morat ćemo to odgoditi za početak iduće godine. Diploma mi je jako važna i moram završiti sve svoje studentske obveze na vrijeme.