Lucija Šarić, bivša natjecateljica showa 'Život na vagi' i kći sesvetskog tajkuna Marijana Šarića, udala se prošle subote za dugogodišnjeg dečka Marka Lončareka.

Već u nedjeljno ujutro na mreže su 'procurile' prve fotografije i snimke raskošne proslave, a prethodno je mlada poduzetnica proslavila djevojačku zabavu s prijateljicama na grčkom party otoku Mykonosu.

Udala se Lucija Šarić Instagram

Vjenčanje je održano na imanju Luna, a goste su zabavljali Mate Bulić i Sandra Afrika.

Sandra Afrika na vjenčanju Lucije Šarić Instagram

I Lucija je sada na svom profilu podijelila prvu fotografiju s novopečenim suprugom i to iz automobila, a pokazali su i prstenje. 'Muž i žena', poručila je kratko mlada vlasnica kozmetičkog salona pored emotikona crvenog srca.

Lucija je zatim objavila i video priprema sa svojim prijateljicama, a javnost je dobila bolji uvid u njenu vjenčanicu koja je bila zaista posebna. Par je u vezi od 2020. godine, a zaruke su pale u gradu Como u Italiji.

Na vjenčanju su bile još neke poznate gošće, kao primjerice Hana Hadžiavdagić-Tabaković, influencerica Anamaria Raič, ali i bivša manekenka Malina Grahek koju prethodno doista dugo nismo vidjeli u javnosti.

'Na djevojačkoj je bilo odlično, bile smo na Mikonosu. Nas devet cura, ne može nikako biti loše. Sve su to moje dugogodišnje prijateljice s kojima obožavam provoditi vrijeme. Kuma je moja najbolja prijateljica već više od 23 godine. Dečki su u isto vrijeme bili na drugoj top destinaciji za mlade, u Budvi. Za svadbu je sve više-manje spremno, mislim da sam negdje na 93% obavljenog posla. Ostao je samo final touch. Imam još malo više od mjesec dana pa mislim da ću sve stići. Pa čak i izgubiti još koji kilogram. Djevojačka je prošla i bolje nego što sam očekivala, a nadam se da će tako biti i s vjenčanjem', otkrila je ranije za časopis Story Lucija koja ne skriva koliko je sretna.

Privatna fotografija Djevojačka zabava Lucije Šarić