Lucija Šarić, bivša natjecateljica showa 'Život na vagi' i kći sesvetskog tajkuna Marijana Šarića, udala se prošle subote za dugogodišnjeg dečka Marka Lončareka.

Na društvenim mrežama se od jutros objavljuju prve fotografije i snimke njihovog važnog dana, a prethodno je mlada poduzetnica proslavila djevojačku zabavu s prijateljicama na grčkom party otoku Mykonosu.

Udala se Lucija Šarić Instagram

Vjenčanje je održano na imanju Luna, a goste su zabavljali Mate Bulić i Sandra Afrika.

Među uzvanicima su bile i Hana Hadžiavdagić-Tabaković, influencerica Anamaria Raič, djevojka Lucijinog brata Antonija Šarića, ali i bivša manekenka Malina Grahek koja se više ne pojavljuje u javnosti, a unatoč tome što ima otvoren profil na Instagramu, ne dopušta njihovo dijeljenje.

Hana Hadžiavdagić, Lucija Šarić i Malina Grahek na vjenčanju
Instagram 

Sve dame su zablistale u pomno biranim kreacijama: Hana u kratkoj, rozoj haljinici na jednoj rame, a dok je Malina izabrala usku, žutu haljinu s visokim prorezom. Hana i Malina tako nisu propustile fotografirati se s mladenkom.

'Lijepa naša', poručila joj je Hana pored fotografije na kojoj upravo ona drži buket u rukama.

Malina Grahek bila je u braku s Josipom Šelendićem s kojim je dobila sina Luku
Story 

34-godišnja Malina je ponosna mama 11-godišnjeg sina Luke kojeg je dobila u braku s poduzetnikom Josipom Šelendićem Njihov je brak potrajao pet godina, a da više nisu zajedno, saznalo se preko Facebooka 2012. kada je Šelendić napisao da je slobodan. 'Ako je on tako napisao, očito je tako. Znate koliko i ja', rekla je tada Malina za Extru.

Bivša manekenka danas uspješno skriva ljubavni život, a sudeći po fotografijama na društvenim mrežama, Luka je centar njenog svijeta.

A da bi i danas bez problema mogla osvojiti piste, svakako bi mogla!

Vuše fotografija Maline Grahek pogledajte u galeriji.

Robert Gašpert Malina Grahek kroz godine