Lucija Šarić, bivša natjecateljica showa 'Život na vagi' i kći sesvetskog tajkuna Marijana Šarića, udala se ovog vikenda za dugogodišnjeg dečka Marka Lončareka.

Na društvenim mrežama su objavljene prve fotografije i snimke njihovog važnog dana, a prethodno je mlada poduzetnica proslavila djevojačku zabavu s prijateljicama na grčkom party otoku Mykonosu.

Privatna fotografija Djevojačka zabava Lucije Šarić

Detalje provoda otkrila je časopisu Story.

'Na djevojačkoj je bilo odlično, bile smo na Mikonosu. Nas devet cura, ne može nikako biti loše. Sve su to moje dugogodišnje prijateljice s kojima obožavam provoditi vrijeme. Kuma je moja najbolja prijateljica već više od 23 godine. Dečki su u isto vrijeme bili na drugoj top destinaciji za mlade, u Budvi. Za svadbu je sve više-manje spremno, mislim da sam negdje na 93% obavljenog posla. Ostao je samo final touch. Imam još malo više od mjesec dana pa mislim da ću sve stići. Pa čak i izgubiti još koji kilogram. Djevojačka je prošla i bolje nego što sam očekivala, a nadam se da će tako biti i s vjenčanjem', rekla nam je tada 26-godišnja vlasnica kozmetičkih salona.

Udala se Lucija Šarić Instagram

Jedna od zanimljivijih uzvanica bila je atraktivna influencerica Anamaria Raić, ujedno i djevojka Lucijina brata Antonija Šarića.

Vjenčanje Lucije Šarić
Instagram 

Ona je također podijelila nekoliko snimki s vjenčanja pa je tako otkriveno da je mladencima zapjevao legendarni Mate Bulić, ali i Sandra Afrika.

Sandra Afrika na vjenčanju Lucije Šarić Instagram

Čestitamo!