Poduzetnicu Luciju Šarić šira je javnost imala priliku upoznati 2017. godine u televizijskom showu 'Život na vagi', a mnogima je postala zanimljiva jer je kći tajkuna iz Sesveta, Marijana Šarića, koji je već godinama unazad na listama najbogatijih Hrvata.

Sada je Lucija proslavila rođendan te sa svojih gotovo 40 tisuća pratitelja na Instagramu podijelila luksuzne poklone koji su, iz logičnih razloga, mnogima zapeli za oko.

'Ovaj rođendan ću pamtiti cijeli život. Ovo je dan kada sam sama sebi ispunila najveće želje i sve to svojim trudom, radom i usudila bih se reći dobrim idejama. Ajde da i ja jednom čujem to od sebe - bravo ja. PS. ništa bez mog Marka', napisala je Lucija uz fotografije s bijelim BWM-om i satom marke Rolex.

'Najsretnija osoba na svijetu sam ja. Što mislite tko mi je kupio to sve?', pisala je Lucija na svojim Storyjima potom snimivši sebe.

Lucija Šarić kći je tajkuna Marijana Šarića
Instagram 

Inače, Lucija je 2020. godine otvorila kozmetički salon 'Lusha' kojemu su glavna djelatnost threading obrve, a u vlasništvu ima još jedan kozmetički salon - 'Venus'.

'Smatram da je ženama teže biti u biznisu zbog brojnih faktora. Od žene se još očekuje i da odvoji vrijeme za nokte, frizure, ali i kućanske poslove, kuhanje... No, osobno se ne susrećem s predrasudama s obzirom na to da sam jako fokusirana na posao pa shodno tome možda i ne čujem neke komentare', rekla je Lucija prošle godine za Story.

Već je više od dvije godine u vezi s 25-godišnjim Markom Lončarekom, a prošle su se godine u svibnju i zaručili

Više Lucijinih fotografija, pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Lucija Šarić kći je tajkuna Marijana Šarića