Maja Šuput stvorila je još veću zvijezdu nego što je ona sama, svog jednogodišnjeg sinčića Blooma Tatarinova koji je brzo postao centar pozornosti maminih fanova, a ona rado i redovito dijeli njegove avanture još od samog rođenja.

Kako Bloom polako odrasta, pokazuje sve više osobnosti i češće komunicira s roditeljima, a Maja je nedavno za Story.hrotkrila koje riječi trenutno govori.

Maja Šuput o odgoju Blooma Tatarinova
Instagram/@majasuput 

'Priča malo, ali lijepo. Trenutno su mu najdraže riječi 'ne' i 'tata'. I stalno govori 'ajde'. Pokazuje prstićem i gdje god idemo on vodi i viče 'ajde'. I naravno, kao i svakom djetetu 'pa-pa' je aktualno također. Ima taj neki svoj jezik’, ispričala nam je Maja.

Ranije je otkrila i da joj je teško biti stroga prema Bloomu koji je već počeo sa svojim malim nestašlucima pa je tako nedavno pokazala da je pošarao zid.

Maja Šuput, Nenad Tatarinov, Bloom Tatarinov
Instagram 

‘Pogleda te tim očima... Neki dan sam ja kao ‘Ne smiješ to! ', onako prstom. A on 'hehehehe'. Pa ovo ne pali, kaj da radim, ne znam treba li se u toj maloj dobi biti malo glasnija, malo ozbiljnija, vidim da me dijete uopće ne kuži. Ne znam, ne bu dobro’, rekla je Maja u razgovoru za In Magazin.

Nakon što je pokazala kako izgleda u kućnom izdanju u trenucima igre s Bloomom, Maja je sad objavila i video na kojem ‘kori’ mališana koji joj se zauzvrat veselo smije dok sjedi u dječjoj sjedalici u automobilu.

Bloom Tatarinov se smije Maji Šuput Instagram

‘Kakva je to vožnja?’, pita Maja, a Bloom se smije i meškolji.

‘Kakva je to vožnja? Jel može malo kulturnije? Lijepo noge i to, ha? Barabo’, rekla je.

Kako se Bloom proveo s mamom i tatom na ljetovanju pogledajte u galeriji: 

Instagram Kako su Maja Šuput, Bloom Tatarinov i Nenad Tatarinov proveli ljeto