Najzaposlenija domaća pjevačica Maja Šuput danas slavi 43. rođendan. Povodom proslave na Instagramu je objavila niz rođendanskih fotografija. Naime, na krovu jedne zagrebačke nekretnine fotografirala se s balonima u ruci u prekrasnoj bijeloj haljini. Otkrila je i da se boji visine, a njezin prijatelj Marko Grubnić nagovarao ju je da se ipak slika.

Zatim je objavila koji je poklon dobila od Marka, a radi se o Gucci šeširu. Bloom joj je pomogao raspakirati dar. Cijene sličnih modela kreću se oko 700 dolara.

Maja Šuput dobila poklon za rođendan Instagram
Maja Šuput dobila poklon za rođendan Instagram

Podsjetimo, Nenadova i Majina ljubavna priča započela je u ljeto 2017., kada je Nenad bio direktor jednog šibenskog hotela, a upravo tamo su se i upoznali. Pjevačica je nekoliko mjeseci nakon prvog susreta otkrila što ju je osvojilo kod muža.

Par se zaručio 11. siječnja 2018. na Maldivima, a onda su se 11. svibnja 2019. vjenčali na luksuznom imanju Meneghetti u istarskim Balama. Majinu raskošnu vjenčanicu dizajnirao je njezin dugogodišnji stilist i prijatelj Marko Grubnić, kuma joj je bila Lana Gadža Čermak, a na ceremoniji vjenčanja pjevala je Martina Tomčić.

Golupčići su mjesecima uživali u skladnom braku, redovito su putovali po svijetu i objavljivali zajedničke fotografije, a onda je 7. listopada 2020. odjeknula vijest kako čekaju dijete.

Maja Šuput trudna
Instagram 

'Iznenađenje. Dragi moji, od svih objava i najava, imam puno veću vijest od svih dosadašnjih. Ova je za nas najljepša, najčudesnija i toliko magična da vam ne mogu opisati naše osjećaje. Naime, u našu malu, ali prepunu ljubavi obitelj, dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvijek željena i samo je još ona nedostajala za naš svemir. Malo je reći da smo oboje u '7. nebu' i da je riječ uzbuđenje doseglo novu dimenziju. Napokon je došao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu foto uspomenu na rast u maminom trbuščiću. Danas slavimo 15 tjedana u nadi da će sljedećih 25 proći ovako lijepo i sigurno za nas. Poželite nam sreću', napisala je pjevačica na Instagramu.

Šuput je rodila sina 17. ožujka 2021. godine. Dječaka Blooma je na svijet donijela carskim rezom u Klinici za ginekologiju i porode u Petrovoj u Zagrebu. Glazbenica je ranije izjavila kako je to njezino prvo, a vjerojatno i posljednje dijete, a čini se kako je pri toj odluci ostala.

Fotografije obitelji Šuput-Tatarinov pogledajte u galeriji.

Instagram Kako su Maja Šuput, Bloom Tatarinov i Nenad Tatarinov proveli ljeto