Nakon nekoliko dana pauze, Maja Šuput ponovno nas je obavijestila o novim zgodama i nezgodama sina Blooma Tatarinova kojega je dobila u braku sa suprugom Nenadom Tatarinovom.

Podsjetimo, Maja je nedavno pratitelje nasmijala serijalom iz Bloomove kuhinje. Naime, sin naše najzaposlenije pjevačice 'operirao' je po kuhinjskom setu za djecu, a nove tenisice je spremio na vrlo prikladno mjesto. No, mama mu je objasnila da se tenisice ne spremaju tamo pa smo sigurni da Bloom to više neće napraviti.

Obiteljska fotografija Maje Šuput
Instagram 

'Ljubavi, a što točno radiš? Što radiš? Hm, malo si zapeo. Aha, super, tu su ti nove tenisice. To se tu ne drži, ali dobro da si mi pokazao gdje su. Evo, savršeno', rekla je Maja na snimkama.  

Bloom Tatarinov u kuhinji Instagram
Bloom Tatarinov u kuhinji Instagram
Bloom Tatarinov u kuhinji Instagram

Zatim je podijelila novi nastavak Bloomovih (ne)zgoda u kuhinji. Uz snimku je napisala - 'Valjda mu večera nije dobro ispala'. 'Što radiš ti? Pa ti si sve uništio. Zašto?! Pa zašto želiš uništiti kuhinju?', upitala ga je Maja.

Bloom 'razbija' po kuhinji Instagram

Sada je snimila i kako je Bloom prvi puta kušao lizalicu. 'Kako je sve super kad je prvi put. Bloomie, ponovno se igraš kuhinje. Pogledaj što ću ti dati, da prvi put probaš lizalicu. Ajde probaj. Da čujem, kakva je. Ti je fino? Ha? Je li ti fino? A ne bi baš išlo s te strane', rekla mu je Maja dok je Bloom isprobavao lizalicu. 

Bloom Tatarinov probao lizalicu Instagram
Bloom Tatarinov probao lizalicu Instagram
Bloom Tatarinov probao lizalicu Instagram

Više Majinih obiteljskih fotografija pogledajte u galeriji.

Instagram Kako su Maja Šuput, Bloom Tatarinov i Nenad Tatarinov proveli ljeto