Sandra Perković i njezin partner Edin Elkasević u vezi su već 10 godina. Nedavno je za magazin Story progovorila o vjenčanju, majčinstvu i vezi s Edisom.

'Najviše je motivira ljubav, i u poslovnom i privatnom smislu. 'Ljubav prema onom što radim i ljubav s Edisom. On i ja zajedno ostvarujemo i privatne i poslovne ciljeve. Oboje smo strastveni fanatici sporta i atletike. Edis je bivši bacač kugle i moj trener, a ja sam još teškašica svjetskih razmjera. Kada partneri dobiju dijete ili naprave neki savršen zajednički posao, to bude njihov plod ljubavi - upravo to mi dobivamo u sportu. Mislim da su naš odnos i ljubav prema sportu neopisivi. Ljubav nema granica i jedino mi je ona pokretač', rekla je.

Sandra progovorila o majčinstvu
Robert Gašpert 

Otkrila je i detalje odnosa s njezinim 'čovjekom iz sjene'.

'Nema tu nekih posebnih poruka, cijeli naš odnos je posebna poruka. Uzajamno se volimo i poštujemo, to nas čini posebnim i otpornim na sve probleme i nedaće. Prvo čega se sjetim kada mi ga spomenete jest sigurnost. Uvijek je jednostavnije hodati kada imate nekog tko vas vodi, pogotovo kada je uz vas', dodala je.

Mnogi se već neko vrijeme pitaju hoće li Sandra uzeti pauzu od sportskog života i zakoračiti u majčinske vode.

'Iskreno, nekoliko sam puta pomislila kako bih se mogla ostvariti kao majka. Edis i ja željeli se smo malo povući nakon Olimpijskih igara u Tokiju i razgovarali smo o tome. No ja nisam željela da obiteljski život bude bijeg. Kada u mom životu ne bude nešto onako kako sam zamislila, onda volim to ispraviti u što boljem svjetlu i vratiti na pravi put. Prvo želim završiti svoju sportsku priču. Kad je riječ o obitelji, nadam se samo zdravlju i sreći te da ću se i ja jednog dana ostvariti kao majka. Ako u skorije vrijeme i postanem majka, nadam se da ću se vratiti sportu zato što majčinstvo nije prepreka da se vratim onom što volim', objasnila je Sandra. 

Edis je Sandrin trener
Instagram 

Puno se šuškalo i o zarukama te vjenčanju sportskog para, a Sandra je za Story otkrila u kojoj su fazi.

'Svi su počeli govoriti da sam zaručena, a nisam. Tako da ne mogu planirati takvo što. Kada oboje budemo osjetili tu potrebu, to će se i dogoditi, ali ne želim da bude forsiranja ni s moje ni s njegove strane jer uživamo u ovom što imamo. To se sve može dogoditi i sutra ili za deset godina, no najvažnije je da smo mi zajedno, da se volimo i poštujemo te da je to ono čemu težimo. Važno je da zajedno koračamo kroz život.'

Parovi na dnevnoj bazi uvijek pronađu teme za razgovor, ali i za poneku raspravu. Sandra i Edis se ne svađaju, ali ona ponekad zna 'planuti'.

'Da budem iskrena, nemamo mi nekih svađa. No ipak, ženama dođu oni dani u mjesecu kada nam sve smeta, i ono što je dobro i ono što nije. U takvim situacijama znam planuti, ali stanem i shvatim da sam reagirala bez pretjeranog razloga. Ponekad smo mi ljudi zaluđeni nečim kada želimo da je sve savršeno, a to ne treba tako biti', rekla je.

Par je sada viđen na Weekend Media Festivalu u Rovinju, a jedan ih je gospodin zamolio i za zajedničku fotografiju. U ležernoj modnoj kombinaciji usklađeni par djelovao je sretno.

Sandra Perković i Edis Elkasević u vezi su 10 godina
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL 

Više fotografija sportskog para pogledajte u galeriji. 

Instagram Sandra Perković i Edis Elkasević zajedno su više od deset godina