Sandra Perković (32) niže sportske uspjehe i nalazi se među kandidatkinjama za europsku atletičarku godine, a na Instagramu je fanove iznenadila povratkom u djetinjstvo.

Jedna od najboljih bacačica diska u povijesti atletike podijelila je preslatku fotografiju na kojoj je djevojčica.

'Forma je prolazna. Klasa je vječna. Kraljica diska kao princeza', napisala je. Na fotografiji ima šminku i nosi tijaru.

'Sve', poručila joj je prijateljica, voditeljica Ana Radišić.

'Nepromjenjiva, uvijek kraljica', 'Ta djevojka rastura s krunom otkad se rodila!', 'Kakav šećer', 'Top', 'Mi ponosni na našu kraljicu', 'Savršena', komentirali su Sandrini pratitelji.

Inače, najboljoj hrvatskoj atletičarki se uz sportsku karijeru posložio i privatni život. Više od 10 godina je u vezi s Edisom Elkasevićem koji joj je i trener. Edisa viđamo u javnosti samo kada se ona natječe, a Sandra često dijeli fotografije s njim na Instagramu i ističe koliko joj je važan.

Jednom prilikom je otkrila da ga je upoznala kad je imala 15 godina.

Sandra Perković i Edis Elkasević zajedno su više od 10 godina
Luka Stanzl/PIXSELL 

'Tada nismo krenuli u neku ljubavnu romansu, ali s 21 godinu sam se ja nekako malo zaljubila u njega, on se zaljubio malo u mene. Tako je to nešto krenulo. Tada sam osvojila prvo olimpijsko zlato, počeli su ti neki veliki uspjesi. Još sam bila dijete, ne možeš se s 22 godine nositi s olimpijskim zlatom i ponašati kao što se ponašam danas kad sam zrela i odgovorna. Ti si mlad i lud, uzeo si olimpijsko zlato i partijao bi do jutra, onda imaš tu osobu koja je tu u tvom životu kad ti odrastaš. On me zna i najbolju i najgoru', ispričala je za IN magazin.

U emotivnim objavama na Instagramu Sandra ne zaboravlja istaknuti veliku ulogu koju Edis igra u njenom životu.

'Hvala ti što si svaku moju bitku do kraja sa mnom odigrao, čak i onda kada ne bih pobijedila, učinio bi sve da se osjećam kao pobjednik! Hvala ti što si svaku moju suzu obrisao i što nikada nisi dozvolio da ni pola suze zbog tebe potekne. Hvala ti što si uvijek bio moj oslonac i onda kada sam se osjećala kao da sam jedina na svijetu, što bi me uvijek čvrsto zagrlio i rekao da će sve proći. Hvala ti što si učinio da nikada ne budem tužna, da uvijek volim i osjećam se voljeno! Hvala ti na svemu jedini moj! Sretnih nam 10 godina zajedništva, ljubavi, sreće i tuge, uspona i padova, sada kada smo toliko prošli i nismo posustali, idemo do stotke. Volim te!', čestitala mu je u siječnju 10. godišnjicu veze.

Svoju ljubav s Edisom je komentirala i za Story.hr.

'Mislim da je naša dugogodišnja veza bez incidenata pokazala da smo jako dobar par i da jednostavno funkcioniramo. Edisa ne možeš ne voljeti. Velika je podrška, vođa na treningu, dobar trener i u svom je poslu veoma odgovoran, a opet samozatajan. Ja sam sportaš, promotor, lice koje mora biti viđeno, a on je, ajmo reći 'čovjek iz sjene' i toga se drži', ispričala je.

Više fotografija Sandre i Edisa pogledajte u galeriji.

Instagram Sandra Perković i Edis Elkasević zajedno su više od deset godina