Udruga P.I.N.K. life i zagrebački hotel Esplanade sinoć su povodom globalne inicijative Mjeseca ružičaste vrpce u Esplanade 1925 Lounge & Cocktail baru okupili brojne uzvanike iz javnog života da bi zajednički potaknuli i osvijestili žene o važnosti redovitih pregleda dojki, najavili akcije Udruge i hotela tijekom listopada te tim povodom i simbolično obojili pročelje hotela Esplanade u ružičasto.
Udruga je s izaslanicima Sabora i Grada Zagreba ovom prigodom istaknula statističke podatke i važnost ove inicijative te najavila brojne hvalevrijedne akcije, među kojima je i Esplanadin prigodni ružičasti Popodnevni čaj od kojeg se dio prihoda donira udruzi P.I.N.K. life.
Među uzvanicima našao se i 'it' par - bivša manekenka Nikolina Minovska i njezin suprug Vladimir Minovski, vlasnik Cammea za kojeg se udala u rujnu 2016. godine.
Par je ranije bio u višegodišnjoj vezi, a kao krune ljubavi stigla su dva sina koji su prave zvijezde Nikolininih društvenih profila. Par se zaručio godinu dana prije vjenčanja tijekom romantičnog putovanja na Santorini.
'Najljepše putovanje bilo je ljetovanje na Mikonosu i Santoriniju, gdje me je Vlado, s pogledom na beskrajno plavetnilo i nezaboravan zalazak sunca, zaprosio. Cijela terasa samo za nas, ukrašena cvijećem i svijećama, romantična večera, zalazak sunca koji oduzima dah, ja u njegovom zagrljaju, šampanjac, na posljetku spektakularan vatromet. Prosidba je zasigurno jedan od najljepših i najemotivnijih trenutaka u mom životu. Suze, smijeh, erupcija emocija', opisala je zaruke jednom prilikom ljepotica.
Prošle godine zajedno su otvorili i jedan restoran u Zagrebu.
'To je priča o ostvarenju jednog sna, o projektu i poslovnoj avanturi u koju sam se, sa suprugom, upustila s puno ljubavi, truda i predanosti radu. Oduvijek sam vjerovala da se svi snovi mogu ostvariti, sve dok imamo dovoljno hrabrosti da idemo za njima, dok nas pokreću ljubav i strast, dok imamo snage da dobru ideju pretvorimo u realnost.
Pappar Bistro & Bar pomno je razrađen koncept vođen idejom da svaki gost, u svakom trenutku, uživa u boravku, od prve jutarnje kave, poslovnog sastanka, ručka do savršenih večernjih trenutaka uživanja i dobre zabave. Vrlo atraktivno dizajniran interijer, kreativna kuhinja temeljena na domaćim namirnicama kao i vrhunska pića čine našu ponudu jedinstvenom te razrađenom po mjeri želja i potreba svakoga gosta. Kao što jedno zrno papra jelo čini atraktivnijim i ukusnijim, tako smo i mi vodili brigu o svakom detalju kako bi Pappar postao mjesto koje spaja užitke za sva osjetila. Zadovoljan i sretan gost naš je najveći uspjeh', rekla je tada za Story.hr Nikolina.