Kate Middleton (40) riješiti razmirice s Meghan Markle (41) ovog prosinca na nadolazećem putovanju u Boston s princem Williamom (40).

'Jednom kada Kate i William dogovore sve pojedinosti oko puta u Ameriku, princeza planira 'pružiti maslinovu grančicu' Meghan kako bi ponovno ujedinila braću i zaliječila njihov odnos', rekao je izvor za Us Weekly.

Kate Middleton se želi pomiriti s Meghan Markle
Profimedia 

Objasnio je kako su Middleton inspirirale pokojna kraljica Elizabeta II. i princeza Diana jer 'one bi željele da se pomiri s Meghan'. 'Princ Harry i Meghan su prenatrpani obvezama i imaju kaos u rasporedu, no ona je spremna uložiti trud ako se datumi ne poklapaju', ispričao je izvor.

Inače, nitko nije zaboravio ni kako je glumica pokušavala okaljati ugled svoje šogorice Kate. U intervjuu s Oprah Winfrey je ispričala da je plakala zbog nje nekoliko dana prije svog vjenčanja s princem Harryjem koje je održano 19. svibnja 2018.

Ranije je u javnost izašla priča da je Middleton plakala zbog Meghan. 'Je li se dogodila situacija zbog koje je Kate plakala?', pitala je Oprah glumicu.

Kraljevska obitelj tuguje za kraljicom
Profimedia 

'Ne, dogodilo se suprotno od toga. Ne govorim to da bih omalovažavala nekog jer bio je to težak tjedan oko vjenčanja. Bila je uznemirena zbog nečega i kasnije se ispričala. Donijela mi je buket cvijeća i napisala ispriku. Napravila je nešto što bih i ja da sam povrijedila nekog, preuzela je odgovornost za to', rekla je Meghan nakon što je ranije kružila informacija da su se posvađale zbog haljina djeveruša.

'Mislim da nije pošteno da otkrijem detalje jer se ispričala. Bilo je teško jer su me krivili za nešto što nisam napravila nego se dogodilo meni. Ljudi, koji su sudjelovali u organizaciji vjenčanja, dolazili su k meni i govorili: 'Znamo da se to nije dogodilo. Ne moramo im reći što se zapravo zbilo'', dodala je glumica u intervjuu koji je naljutio kraljevsku obitelj.

Meghan Markle i Kate Middleton nikad se nisu baš slagale
Profimedia 

No kako je ispričao izvor iz Buckinghamske palače, Middleton se nije ispričala nego je tom gestom htjela samo proglasiti primirje i završiti ovu situaciju s Meghan koja je bez razloga radila dramu. Također, Kate joj je priuštenu dramu 'osvetila' tako što je postala puno popularnija i voljenija nego bivša glumica koju 'obožavaju mrziti'.

Britanski mediji su pisali da je Kate i princu Williamu smetalo i kako se Markle odnosila prema zaposlenicima koji su je optužili za maltretiranje, a navodno su je podnosili samo zbog princa Harryja. Također, govorilo se cijelo vrijeme da je glumica htjela napakostiti supružnicima jer nije podnosila da su oni u prvom planu i zasjenjuju nju i Harryja.