O odnosu bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa i njegove druge supruge, glumice i bivše manekenke Marle Maples, svojevremeno su brujali svi mediji. Razlog je jednostavan - u vrijeme kada su njih dvoje započeli romansu, on je još uvijek bio u braku s pokojnom Ivanom Trump. Nakon njegovog razvoda par se vjenčao, a u braku su bili od 1993. do 1999. godine.

Ivanka, Melania i Donald Trump imaju zanimljiv odnos
Profimedia 

Inače, sudbonosno ‘da’ rekli su dva mjeseca nakon rođenja njihove kćeri Tiffany koja će kasnije izrasti u ‘crnu ovcu’ obitelji. Razvod je bio neizbježan jer se, kako je kasnije Marla ispričala, ‘nisu slagali u pogledima na svijet, a imali su i drukčiju ideju o odgoju kćeri’. Nakon toga Marla se preselila u Kaliforniju gdje je sama odgajala Tiffany.

Upravo to što nije odrastala uz oca učinilo je Tifani, koja je nedavno napunila 29 godina, potpuno drukčijom od ostatka obitelji, a ni dandanas nije netko tko se ‘gura’ da bude u centru pažnje. Zapravo, to što je svih ovih godina smatrana ‘autsajdericom’ spasilo ju je ‘provlačenja po blatu’ kroz koje su prolazili ostali članovi obitelji jer su podržavali Trumpove, nerijetko bizarne ideje.

Ipak, iako je na tome zaradila određene simpatije javnosti, bilo je i onih koji su je prozivali zbog izgleda. Tako su govorili da je ‘nepodnošljivo ružna’, ‘preslikana otac’, ali i da je ‘karma ku*ka, jer nije naslijedila majčinu ljepotu, što je Marlina kazna jer je bila ljubavnica’.

Tiffany Trump najmlađa je kćer Donalda Trumpa
Profimedia 

Tiffany se čak u jednom trenutku ‘bacila’ u glazbene vode pa je 2011. snimila pjesmu ‘Like A Bird’, a kasnije je u intervjuu s Oprah Winfrey rekla da se razmišljala hoće li svoju karijeru nastaviti u tom smjeru. 

Čak je jedan period bila i pripravnik u časopisu ‘Vogue’, ali nije se tamo dugo zadržala jer je njezin otac počeo predsjedničku kampanju, što znači da je i ona morala svoj život prilagoditi tome.

Na Instagramu je prati preko milijun fanova koje redovito ‘časti’ fotografijama s putovanja i druženja s poznatima, a nerijetko objavi fotke na kojima pozira s članovima obitelji.

Što se tiče njezinog ljubavnog života, početkom godine otkrila je da ju je zaručio njezin partner Michael Boulos koji je četiri godine mlađi od nje. Tada je na Instagramu objavila fotografije zaruka.