Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'BRINEM SE ZA SVOJE ZDRAVLJE...': Domaća glumica otkrila što joj je prolazilo kroz glavu za vrijeme trajanja revije

Manifestacija STORY PINK FEST, koju već tradicionalno organiziraju udruga P.I.N.K. life i brend Story, obojila je u subotu centar Zagreba u ružičasto te uz glazbeno-edukativni program i donatorsku notu obilježila mjesec borbe protiv raka dojke.

 Petra Kraljev Izvor: Robert Gašpert

U sklopu tradicionalnog obilježavanja mjeseca borbe protiv raka dojke danas je održan STORY PINK FEST pod geslom 'Sačuvajmo zdrave dojke'. Manifestacija koju su zajedničkim snagama organizirali udruga P.I.N.K. - life i brend Story obojila je središte Zagreba u ružičasto.

Članice udruge na reviji su nosile kreacije domaćih modnih dizajnera koji su sudjelovali u ovom projektu. Predstavilo se četrnaest žena iz udruge koje su pistom hodale u pratnji osoba iz javnog života koje su podržale akciju 'Sačuvajmo zdrave dojke', a među kojima su bile i voditeljica i poduzetnica Tina Katanić, glumica Petra Kraljev, PR stručnjakinja Ivana Delač, voditeljica Hana Tabaković te mnogi drugi.

Reviju je pratila i domaća glumica Petra Kraljev koja je mamila poglede u efektnom crnom izdanju.

'Kad vidimo ove sudbine i priče, mislim da je to trenutka kad u glavi moraš reći – 'ej, život je jedan, bez stresa, odmarajmo i uživajmo što više možemo'. To je meni bilo u glavi dok je trajala revija. Nema stresa, ničega, pokušavajmo se smiriti. Najbitnije je da se trebamo pregledati. Brinem se za svoje zdravlje tako što jedem zdravo koliko god mogu, iako što je danas zdravo. Odlučila sam da ću otići na sistematski koji moraš barem jednom godišnje odraditi i pokušavam što više njegovati mentalno zdravlje', rekla je Petra za Story.

 Petra Kraljev Izvor: Robert Gašpert

S obzirom na povećanje dnevno registriranih slučajeva oboljelih od raka dojke, podizanje svijesti javnosti o bolesti, samopregledu i prevenciji iznimno je važno pa se, uz prikupljanje sredstava, naglasak stavlja na edukativni aspekt akcije. Osvješćujući karakter ovog eventa, kao i sve popratne aktivnosti više su nego dovoljne da ovu hvalevrijednu inicijativu imamo na umu tijekom cijele godine, a ne samo u listopadu, kad se službeno obilježava mjesec borbe protiv raka dojke.

Ružičasta povorka obilježila mjesec borbe protiv raka dojke | Story Pink Fest
Izvor: YouTube

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image