Ona je jedna od najljepših žena za koju kažu da i s 39 godina izgleda kao djevojčica.

Miranda Kerr bivša je Victorijina anđelica, a paparazzi su je uslikali u rijetkom izlasku kada je napuštala jednu kliniku za njegu kože u ležernom i opuštenom izdanju. Nosila je sivu pamučnu haljinicu i iznad nje ogrtač tamnoplave boje, crne balerinke, a uz sve to poznatu Christian Dior torbu.

Miranda Kerr u braku je s Evanom Spiegelom
Profimedia 

Inače, lijepa manekenka i vlasnica modnog brenda 'KORA Organics' u braku je s biznismenom i suosnivačem Snapchata, Evanom Spiegelom. Rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti, a posljednji su put viđeni u svibnju ove godine na jednoj gala večeri.

Evan i Miranda upoznali su se i zaljubili 2015. godine, dvije godine nakon njezinog razvoda od glumca Orlanda Blooma. 'Tada sam prolazila kroz zaista izazovnu fazu. Nisam više vjerovala u ljubav i osjećala sam se opterećeno svime što se događalo. On je bio doista strpljiv sa mnom i naša je veza napredovala sporo. Uspostavili smo lijepo prijateljstvo prije nego što smo postali djevojka i dečko. Nikada nisam mislila da je ovakva ljubav moguća, sresti nekoga i toliko se dobro s nekim povezati...', otkrila je jednom Miranda. Zaručili su se već iduće godine, a manekenka je iznenadila mnoge otkrivši da svoju vezu ne namjeravaju konzumirati prije braka.

'Evan je vrlo tradicionalan muškarac. Ne smijemo, čekamo', rekla je australska manekenka. 

Nisu dugo čekali, vjenčali su se 2017. godine, a veoma brzo nakon toga obznanili su da očekuju prinovu. Sinčića Harta dobili su 2018., a iduće godine stigao im je i mali Myles. Miranda iz braka s Orlandom Bloomom ima 11-godišnjeg sina Flynna.

Inače, iako su razvedeni, Miranda i Orlando su ostali u odličnim odnosima, a poznato je da se Miranda rado druži s Orlandovom trenutnom partnericom Katy Perry. 'Kada smo se Orlando i ja odlučili razdvojiti, rekla sam mu: 'Slučaj, što god se dogodilo, moramo Flynnove potrebe staviti na prvo mjesto, a ne nas'. Tako mi donosimo naše odluke. Obitelj je prioritetno broj jedan, onda posao, onda moja kompanija, koja mi je kao drugo dijete, a tek onda nažalost moji prijatelji. Ali, neće biti tako zauvijek', rekla je jednom Miranda.

Orlando Bloom i Miranda Kerr zajedno su dobili sina
Profimedia 

U međuvremeno, Orlando je dobio kćer Daily s Katy Perry u kolovozu 2020. godine.