Na još jednoj Met Gali okupila se sva holivudska svita, a dame su se posebno potrudile zablistati na crvenom tepihu.

Bilo je tu modnih promašaja, ali i punih pogodaka. Manekenka Miradna Kerr za ovu je priliku zablistala u raskošnoj bijeloj haljini s potpisom Oscara de la Rente koja je istaknula njen vitak struk i pokazala dekolte dok se donji dio dužine do poda širio u slojevima. Za ovu priliku je nosila Bulgarijev nakit: ogrlicu, narukvicu i naušnice.

Miranda Kerr u haljini Oscara de la Renta
Profimedia 

Što se tiče šminke i frizure, Miranda se odlučila za glamur starog Hollywooda te je kosu odmaknula s lica i nosila je u punđi, usne je istaknula jakim tamnocrvenim ružem, a oko očiju je nosila tamniju šminku.

Miranda Kerr na Met Gali nosila je Bulgarijev nakit
Instagram 

Ljepotica je privlačila poglede na svakom koraku, a uz nju se na najvažnijem modnom događaju u New Yorku pojavio njen drugi suprug, biznismen Evan Spigel. Uz prelijepu suprugu nije se posebno isticao te ju je pratio u crnom smokingu ispod kojeg je imao bijelu košulju i bijelu leptir mašnu.

Miranda Kerr i Evan Spiegel na Met Gali
Profimedia 

Evan i Miranda upoznali su se i zaljubili 2015., dvije godine nakon njenog razvoda od glumca Orlanda Blooma. Zaručili su se već iduće godine, a manekenka je iznenadila mnoge otkrivši da svoju vezu ne namjeravaju konzumirati prije braka.

'Evan je vrlo tradicionalan muškarac. Ne smijemo, čekamo', rekla je australska manekenka.

Nisu dugo čekali, vjenčali su se 2017. godine, a veoma brzo nakon toga, obznanili su da očekuju prinovu. Sinčića Harta dobili su 2018., a iduće godine stigao im je i mali Myles. Miranda iz braka sa Orlandom Bloomom ima 11-godišnjeg sina Flynna.

Kako su druge holivudske ljepotice izgledale u svojim haljinama pogledajte u galeriji: 

Profimedia Haljine s Met Gale 2022. godine