Sinoć se u klubu hrvatskih glazbenika SAX! održala druga ovosezonska epizoda popularnog talk-showa 'Ženska priča', ovoga puta na temu 'Tate i kćeri'.

Tako su svoja roditeljska iskustva podijelili poznati očevi u Hrvata - radijski i televizijski voditelj Mirko Fodor, olimpijac i bivši vaterpolist Dubravko Šimenc te komičar i voditelj Mario Petreković.

Mario Petreković, Dubravko Šimenc i Mirko Fodor na Ženskoj priči
marina ribar 

Odmah je na prvi pogled bilo jasno da će biti riječ o zanimljivoj večeri, a poznati trojac je sve samo ne razočarao. Gosti su otvoreno i bez imalo ustručavanja govorili o svojim manama, vrlinama, pogreškama, krivim potezima u odgoju djece te publici poručili kako je biti otac možda najteža, ali i svakako najljepša životna uloga svakog muškarca.

Bivši vaterpolist Dubravko Šimenc ima dvije kćeri, 30-godišnju Niku i 28-godišnju Karlu, a 2012. su godine supruga Ira i on dobili i sina. Govorio je o najvećim odgojnim izazovima i najtežim trenucima kada zbog sportskih angažmana nije mogao biti uz svoju obitelj, no zahvaljujući supruzi Iri, s kojom je nedavno proslavio 31.godišnjicu braka, ipak smatra da su svojoj djeci uspjeli prenijeti najvažnije životne vrijednosti, a to je da danas budu dobri i pošteni ljudi.

Dubravko Šimenc i supruga Ira imaju troje djece
Story 

Ipak, otkrio je sinoć i jednu zanimljivu informaciju.

Tako je na pitanje koji mu je bio jedan od najtežih trenutaka kada je odgoj u pitanju, otkrio da je to bio dan kada je najstarija kćer Nika otišla na fakultet u Ameriku. Kako je i sam rekao, nije prestao plakati tri mjeseca. 

'Od tada, ja tri mjeseca nisam znao gdje sam', priznao je iskreno Dubravko i dobio aplauz publike.