Gerard Butler vjerojatno je najseksi Škot svijeta, a većina ga pamti kao isklesanog spartanskog junaka iz filma ‘300’.

Iako je do tada prošlo mnogo godina, a savršeno čvrste trbušnjake ovaj glumac odavno nema, nešto kod njega neodoljivo je ženama – pa je tijekom života uspio osvojiti popriličan broj ljepotica. Iako se nikada nije ženio niti je postao otac, izrazio je želju da se to promijeni, a njegova odabranica posljednjih godina je bivši model Morgan Brown.

Gerard Butler s djevojkom Morgan Brown
Profimedia 

Morgan i Gerard već su prekidali i mirili se nebrojeno puta, a iako se 2020. činilo kako je njihovo zajedničko vrijeme otpisano, 2021. su se ipak pomirili. Sada su viđeni na odmoru u Rimu gdje su na ulici šetali zagrljeni izmjenujući nježnosti i poljupce. Nisu se obazirali na mnoštvo turista ni na paparazze koji su ih snimali, a par nikada nije izgledao sretnije.

Inače, Morgan je dizajnerica i malo poznata glumica, a najviše medijskog publiciteta priskrbila joj je upravo veza s Butlerom.

51-godišnja Morgan prava je ljepotica, a od Gerarda je mlađa jednu godinu. Podsjetimo se, prvi puta su se Morgan i Gerard ‘spetljali’ 2014., no prekinuli su već 2016. Onda su se opet pomirili 2017., a do novog, dužeg prekida je došlo početkom 2020. Između tog razdoblja ih je bilo još nekoliko. Sada su opet zajedno, a prijatelji para tvrde da unatoč brojnim konfliktima u prošlosti zapravo ne mogu jedno bez drugoga.

Gerard Butler imao je niz slavnih ljubavnica
Profimedia 

No, koga je sve ljubio Gerard prije fatalne Morgan?

Prva na listi svakako je Lizzie Cundy s kojom je bio nedugo prije no što je upoznao Morgan. Njihova afera nije dugo trajala, ali su viđeni kako se u javnosti ljube. Prije nje tu je bila zanosna Madalina Ghenea, koju mnogi smatraju modernom Sophiom Loren. S ljepoticom je bio 2012., a iako im veza nije potrajala javno je rekao da je seks s njom bio fantastičan.

Gerard Butler i ljepotica Madalina Ghenea
Story 

Zanimljivo je da se na listi Butlerovih ljubavnica našla i Martina Rajić, sprska manekenka koja se sa seksi Škotom upustila u romansu 2010., a zajedno su čak posjetili i Beograd. Prije nje bila je tu i mlađahna Lindsay Lohan 2009. te Jennifer Aniston, a s kojom se glumac intimno povezao dok su snimali zajednički film 2009. Prije nje tu je bila i Cameron Diaz 2008., a čak ni zanosna ‘Crna pantera’ Naomi Campbell nije odoljela čarima zgodnog Škota.

Hoće li Morgan poći za rukom da odvede glumca pred oltar tek ćemo vidjeti, no mnogi misle da bi to mogla biti realna mogućnost jer se glumac želi skrastiti.