Iako se dogodilo 2012. godine, još uvijek se piše o komentaru bivšeg predsjednika SAD-a, Donalda Trumpa, na račun Kate Middleton.

Naime, bilo je to negdje na početku braka Kate i princa Williama kada su otišli na odmor u Francusku. Tom se prilikom Kate skinula u toples i ušetala u bazen, a nije ni slutila da su oko nje paparazzi koji nikada ne spavaju.

Sljedeći dan, njezine su grudi preplavile sve francuske medije, a bio je to ogroman propust PR tima tadašnje vojvotkinje, a danas princeze od Walesa.

Francuski paparazzi su uslikali Kate Middleton u toplesu
Profimedia 

Tada je Donald Trump, svojstveno svojim istupima, na svom Twitteru napisao: 'Kate Middleton je odlična, ali nije se trebala sunčati gola. Sama je kriva za ovo... Pa tko je ne bi uslikao i zaradio mnogo novaca?', bile su njegove riječi.

Kate Middleton i princ William zajedno su dobili troje djece
Profimedia 

Kraljevski biograf Christopher Andersen, autor brojnih knjiga o britanskoj kraljevskoj obitelji, u novoj se knjizi 'The King: The Life of Charles III.', dotakao i odnosa Donalda Trumpa i kralja Charlesa III., a spomenuo je i navedeni događaj star 10 godina. 

Donald Trump i kralj Charles III. nisu u dobrim odnosima
Profimedia 

On navodi da je 'loša krv' među njima započela upravo tada kada je Trump objavio spomenuti Tweet.  Prema dijelovima nadolazeće biografije, Trumpovo spominjanje Kate rezultiralo je onime što je jedan butler obitelji nazvao 'bujicom psovki' od strane kralja Charlesa i princa Williama.

Ali nije to bio jedini put. Anderson je napisao da je Charles bio razočaran kada je bivši predsjednik 2019. godine na Twitteru krivo napisao njegovu nekadašnju titulu kada je umjesto 'princ Walesa' napisao 'princ Whalesa. Inače, riječ 'whales' na engleskom znači 'kitovi'.