Bivša prva dama Melania Trump se nakon dugo vremena pojavila u javnosti. Naime, zadnji put su je kamere 'ulovile' u srpnju na pogrebu Ivane Trump, a sad je sa suprugom, bivšim američkim predsjednikom Donaldom Trumpom, obavila građansku dužnost.

Melania i Donald Trump u braku su od 2005.
Profimedia 

U tijeku su međuizbori, a supružnici su glasovali u Palm Beachu na Floridi. Pažnju je privukla upravo Melania zahvaljujući svojoj odjevnoj kombinaciji. Atraktivna Slovenka se pojavila u crno-sivoj Alexander McQueen haljini vrijednoj 15.000 kuna, ‘Louboutinkama‘ od 6.000 kuna i Hermes Kelly torbicom koja košta nevjerojatnih 230 tisuća kuna, piše Daily Mail.

Melania i Donald Trump u braku su od 2005.
Profimedia 

Stajling je upotpunila crnim štiklama i sunčanim naočalama te je bila vidno raspoložena. Njezin suprug Trump je pak nosio plavo odijelo ispod kojeg je imao bijelu košulju i crvenu kravatu. 

Melania i Donald Trump u braku su od 2005.
Profimedia 

Inače, par se našao u središtu skandala u kolovozu kada je FBI upao u njihovu kuću na Floridi. Tada su se strani mediji raspisali o detalju koji je svima ‘zapao za oko’. Naime, sve je šokirala informacija da Melania ima odvojenu spavaću sobu od Donaldove te da su spojene samo zajedničkim ormarom.

Podsjetimo, život Melanije Trump se preokrenuo kada se 1996. preselila u New York i dvije godine kasnije upoznala Donalda Trumpa na jednoj zabavi.

Melania i Donald Trump u braku su od 2005.
Profimedia 

On je došao s drugom djevojkom, no nije mogao odoljeti Melaniji. Ona ga je tada testirala tako što mu nije željela dati svoj broj, već ga je tražila njegov kako bi provjerila hoće li joj dati osobni ili službeni broj. Donald je prošao test, a javila mu se tek nakon tjedan dana.

Nekoliko godina kasnije Trump ju je zaprosio, a pred oltar su stali 22. siječnja 2005. na Floridi. Njihovo je vjenčanje proglašeno najglamuroznijim u 21. stoljeću, a Melania je nosila Diorovu vjenčanicu vrijednu 200.000 dolara.

Vjenčanica je bila toliko teška da se kasnije morala presvući, a svadbena je torta bila ukrašena s čak 3000 ruža. Godinu dana nakon vjenčanja na svijet je stigao sin Barron.