Domaća pjevačica, 41-godišnja Žanamari Perčić, mnogo je puta prozvana hrvatskom 'the body', ujedno i najzgodnijom Hrvaticom.

Na svom Instagramu često dijeli fotografije iz teretane gdje je u posljednjih nekoliko godina 'isklesala' savršenu figuru pa je i tako nedavno objavila video na kojem vježba.

U komentarima su joj pratitelji ostavili pregšrt pozitivnih komentara. 'Kada su ono Olimpijske?', 'Ti si prava inspiracija', 'Izgledaš nevjerojatno', 'Rad se uvijek isplati', 'Svaka ti čast. Da tako godinama izgledaš kao da imaš 25', glasile su samo neke od izjava.

A osim savršene figure, Žanamari nema problem pokazivanja lica bez šminke, što je nedavno i učinila. Tada je ujedno i otkrila kojem se skincare tretmanom povrgla.

Radi se o tretmanu Skinpena, odnosno terapiji mikroiglicama koja potiče kožu na proizvodnju kolagena i regeneraciju te smanjuje ožiljke, vidljivost strija, hiperpigmentacijske mrljice i bore. Tako se Žanamari pohvalila kako joj predivno lice izgleda nakon takvog jednog tretmana, a nakon kojeg na licu nije imala nikakav make-up već se mogla pohvaliti samo blistavo zdravom, mladenačkom kožom.

Inače, podsjetimo se, Žanamari se proslavila kao pjevačica u reality showu nakon čega je nastavila samostalnu karijeru, a danas je ponosna vlasnica najseksi tijela u Hrvatskoj. U braku je od 2014., a njezin je odabranik Mario Perčić, koji je od nje mlađi šest godina. 2013. godine su započeli vezu, a nakon tri tjedna su se zaručili. 2015. su dobili kćerkicu Gabrijelu.