Aleksandra Grdić bila je seks simbol ranih 2000-ih, a danas se povukla iz javnosti i živi posve drugačijim životom, podalje od svjetala pozornice. 

Ovih dana procurila je fotografija lijepe Virovitičanke iz njenih manekenskih dana, snimljena 2007. godine koja nas je vratila u njeno najslavnije doba.

Aleksandra Grdić bila je Miss Hrvatske 2003. godine
Jurica Galoic/PIXSELL 

Aleksandra se kao Miss Hrvatske proslavila 2003. godine te je vrlo brzo postala jedna od najtraženijih domaćih manekenki. Nakon velikih uspjeha u modnom svijetu, sudjelovala je u raznim reality showovima, a jedno je vrijeme na televiziji imala i vlastiti show koji se zvao 'Apsolutno Aleks'.

Aleksandra Grdić ima troje djece
Jurica Galoic/PIXSELL 

Njezin život obilježen je skandalima pa se nerijetko za Aleksandru moglo čuti da ide stopama svjetski poznate kolegice Kate Moss. Aleksandru i dan danas pamte po 'Aferi Praxiten’ zbog koje je u javnosti nosila još jednu titulu - 'Miss Praxiten'. Osim toga, bila je prva misica koja se skinula za Playboy te nikad nije skrivala da je estetskom operacijom povećala grudi.

Burne veze i noćne izlaske Grdić je, neočekivano, zamijenila mirniji životom u svojem rodnom gradiću – Virovitici. Naime, ljepotica prodornih očiju upoznala je Marka Šijakovića s kojim je dobila troje djece. Nakon što je promijenila život iz korijena, medije je odlučila držati što dalje od sebe i svoje obitelji. No, rijetki znaju da njezina životna priča ima i tragičnu notu.

Aleksandra Grdić drži se podalje od očiju javnosti
Story arhiva 

Aleksandra je, naime, u kratkom roku ostala bez najmilijih članova obitelji. Preminuo joj je otac, a nakon njega i još neki bliski rođaci. Nekretninu, u kojoj Grdić danas živi, naslijedila je od bake i djeda.

Prema izvorima bliskim bivšoj misici, ona sada živi skromno i prima dječji doplatak. Početkom milenija nije se moglo pretpostaviti da će nekad buntovna manekenka napraviti rez te uspješno istupiti iz javnog života.