Naš proslavljeni tenisač Marin Čilić ne govori puno o privatnom životu, ali povremeno svoje brojne fanove na Instagramu počasti pokojim trenutkom iz privatnog života.

Nedavno se tako javio objavom romantične fotografije s Maldiva na kojoj se sa suprugom Kristinom drži za ruke dok šeću u predivnom ugođaju egzotične plaže.

Golupčići borave u luksuznom resortu Anantara Kihavah koji slovi kao jedan od najegzotičnijih. Također, tenisač je fotografijama otkrio kako uživaju u lokalnim delicijama.

Sad je otkrio da su s njima i njihova dva sinčića, Baldo i Vito, kao da im je i ovo prvi obiteljski odmor.

Marin Čilić i Kristina Čilić sa sinovima na Maldivima
Instagram 

‘Naš prvi pravi odmor s njih dvojicom’, napisao je i dodao emotikon plavog srca. Na fotografiji vidimo obitelj u pravom ljetnom izdanju kako šeću bosonogi. Marin i dječaci nose kombinacije laganih košulja i hlača dok je mama Kristina zablistala u ljetnoj haljini žute boje.

Podsjećamo, lijepu i talentiranu Kristinu tenisač je upoznao 2008. u Dubrovniku na Davis Cupu gdje je ona radila kao hostesa, a prijateljstvo je brzo preraslo u ljubav.

Vjenčali su se 2018. u Cavtatu nakon osam godina ljubavi. Svadbeno slavlje održano je u tvrđavi Revelin.

Kristina Čilić i Marin Čilić u braku su od 2008. godine
Grgo Jelavić/PIXSELL 

Supruga je Čiliću uvijek podrška na tribinama, no ne voli se eksponirati u javnosti pa ima privatni profil na Instagramu. Marin je o supruzi i djeci prošle godine progovorio u intervjuu za Story.

'Zar nisu sve žene rock zvijezde zbog svoje energije i sposobnosti? Kiki se zaista divim kako je podnijela obje trudnoće, porođaje, koliko strpljenja, ljubavi i truda ulaže u odgoj naših dječaka. Iako se trudim biti maksimalno uključen, činjenica je da sam dosta na putu, a ona odrađuje više-manje sve. Uza sve obiteljske obveze, nije zapostavila ni svoj posao (ima tvrtku u Monaku koja se bavi savjetovanjem u području ljudskih resursa), a u Zakladi Marin Čilić je također jako aktivna. Ponekad se zaista pitam kako sve stiže', ispričao je tenisač.