Jedan od naših najboljih tenisača, Marin Čilić, 'skoknuo' je do Maldiva sa suprugom Kristinom. Na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj šetaju te se drže za ruke.

Golupčići borave u luksuznom resortu Anantara Kihavah koji slovi kao jedan od najegzotičnijih. Također, tenisač je fotografijama otkrio kako uživaju u lokalnim delicijama.

'Uživajte u zasluženom odmoru', 'Moj najdraži sportaš', pisali su pratitelji na društvenoj mreži..

Marin Čilić i supruga Kristina uživaju na Maldivima
Instagram 

Supružnici Čilić imaju sina Balda i Vitu, a vjenčali su se 2018. u Cavtatu nakon osam godina ljubavi. Svadbeno slavlje održano je u tvrđavi Revelin. Lijepu i talentiranu Kristinu tenisač je upoznao 2008. u Dubrovniku na Davis Cupu gdje je ona radila kao hostesa, a prijateljstvo je brzo preraslo u ljubav.

Marin Čilić i supruga Kristina uživaju na Maldivima
Profimedia 

Supruga je Čiliću uvijek podrška na tribinama, no ne voli se eksponirati u javnosti pa ima privatni profil na Instagramu. Marin je o supruzi i djeci prošle godine progovorio u intervjuu za Story.

Marin Čilić i supruga Kristina uživaju na Maldivima
Instagram 

'Zar nisu sve žene rock zvijezde zbog svoje energije i sposobnosti? Kiki se zaista divim kako je podnijela obje trudnoće, porođaje, koliko strpljenja, ljubavi i truda ulaže u odgoj naših dječaka. Iako se trudim biti maksimalno uključen, činjenica je da sam dosta na putu, a ona odrađuje više-manje sve. Uza sve obiteljske obveze, nije zapostavila ni svoj posao (ima tvrtku u Monaku koja se bavi savjetovanjem u području ljudskih resursa), a u Zakladi Marin Čilić je također jako aktivna. Ponekad se zaista pitam kako sve stiže', ispričao je tenisač.