Otkako je splitski pjevač Marko Pecotić Peco otkrio da se razvodi od supruge Irene nakon 16 godina braka te da ima novu ljubav, kolegicu Silviju Dvornik, njih troje ne prestaju puniti medijske stupce.

Prati se svaki njihov korak, kao i objave na društvenim mrežama. Također, jasno je kao dan da se svima podigao broj pratitelja otkako je domaća javnost saznala za skandal. Inače, zanimljivo je što bivši supružnici i dalje imaju zajedničke fotografije na svojim profilima.

Marko Pecotić Peco i dalje prati Irenu Pecotić na Instagramu
Instagram 

Otkako su Marko i Silvia vratili svoje Instagram profile, posebnu pažnju domaće javnosti izazivaju njihove zajedničke objave, kao njihov video iz automobila na kojem su pjevali pjesmu Marka Tolje 'O tebi ovisan'.

'Znam da je ljubav jača od riječi. I ne trebam dokaz, otkad tebi pripadam. Otjeraj tugu, tvoj osmijeh me liječi. I pusti da budem skroz o tebi ovisan', otpjevali su nakon čega je Marko dodao: 'Ekipa vidimo se cijeli 11. i 12. mjesec, a ovaj tjedan ćemo raditi audiciju za nove članove benda'. U opisu je videa kratko napisao: 'Ugodan vikend iza nas. Radni tjedan ispred nas'.

S druge strane, Irena je zaintrigirala objavama iz splitske Spaladium Arene gdje je prije nekoliko dana otišla na koncert Doris Dragović. Prvo je objavila fotografiju na kojoj pozira sama, a onda se fotkala s misterioznim muškarcem čiji identitet zasad nije poznat.

Sada se ponovno oglasila na svom Instagram Storyju podijelivši citat: 'I hoćemo se sad sekirat? Naravno da nećemo hehe'.

Irena Pecotić bivša je supruga Marka Pecotića
Instagram 

Inače, ona se nakon vijesti o razvodu o toj temi nije oglašavala na svojim društvenim mrežama, barem ne direktno.