Sinoć je održana zagrebačka premijera prvog hrvatskog ratnog igranog filma 'Šesti autobus' na kojem se, sasvim slučajno, dogodilo ponovno okupljanje dijela glumačke ekipe legendarne domaće serije 'Zabranjena ljubav'.

Gdje su danas glumci iz serije Zabranjena ljubav
YouTube screenshot 

Glavne uloge u filmu tumače Marko Petrić i Zala Đurić, a osim njih u filmu igraju i glumica Matija Prskalo te glumac Andrej Dojkić, koji su se proslavili ulogama u seriji 'Zabranjena ljubav'.

Andrej Dojkić prošle godine oženio je dugogodišnju djevojku Ines Cvjetkić
Josip Regović / Pixsell 

Andrej je nedavno proslavio prvu godišnjicu braka sa suprugom Ines Cvjetkić, a da je stao na 'ludi kamen' otkrio je prijateljima fotografijom na Facebooku.

U naručju Dojkić je držao njihovu kći Nicole koja je na svijet došla krajem 2017. godine.

Tada je Story ekskluzivno donio vijest o rođenju malene Nicole, a Dojkić je prema medijima bio samozatajan. Kada je započela njegova veza s Ines, nije poznato, no Storyju je još 2016. godine dao naslutiti kako ga je zainteresirala Dubrovčanka.

Na premijeru u Kaptol Boutique Cinema stigao je i glumac i fitness trener Mario Valentić, koji je također glumio u prvoj hrvatskoj sapunici 'Zabranjena ljubav'.

Mario Valentić na zagrebačkoj premijeri filma 'Šest autobusa'
Instagram (@filipdropulic) 

Marija ne vidimo često na javnim događajima, ali premijere filma rijetko propusti. Tako se nedavno pojavio sa partnericom Ljiljanom na jednoj filmskoj premijeri, a zajedno su od 2016. godine. Kao kruna ljubavi na svijet je 2018. stigao njihov sin Noa.

Mario Valentić s partnericom Ljiljanom ima sina Nou
Bojan Zibar 

Zanimljivo je da, osim uloge u filmu glumica Matija Prskalo na zagrebačkoj premijeri slavila je suprugov i svekrov uspjeh.

Naime, Matija je od 2003. godine u braku s Dominikom Galićem, producentom filma 'Šesti autobus', a njegov otac Eduard Galić smatra se najproduktivnijim hrvatskim redateljem te u svoju zbirku filmova može uvrstiti i ovaj prvi hrvatski ratni igrani film.

Matija Prskalo sa svekrom redateljem Eduardom Galićem
promo 

Matija i Dominik zajedno imaju 19-godišnju kći Kalistu, a glumica je nedavno proslavila svoj 56. rođendan. Glumicu posljednjih godina ne viđamo često u filmovima i serijama, a osnovala je Gala teatar.