Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'KROZ GLAVU SU JOJ PROLAZILE NAJCRNJE MISLI': Lepa Brena o hitnoj operaciji, mislila je da će umrijeti od raka

Autor Tomislav Parlov

Lepa Brena je otkrila kako je u trenutku kad je saznala da postoji mogućnost da dobije rak dojke - najviše strahovala za svoju djecu.

 Lepa Brena je navodno bila s Goranom Bregović Izvor: Instagram

Lepa Brena prava je životna lavica, a nedavno je, iako rijetko govori o svom privatnom životu, priznala kako se svojevremeno suočila sa zdravstvenim problemom zbog kojeg su joj 'prolazile najcrnje misli' kroz glavu.

Naime, Brena se po savjetu svog liječnika podvrgnula BRCA testu koji je kod nje pokazao mutiran gen i veliku mogućnost dobivanja karcinoma dojke. Pjevačica je vrlo brzo operirala cistu na jajniku pa je priznala kako je za to vrijeme najviše strahovala za svoju djecu.

'2010. godine imala sam ozbiljnu operaciju ciste na jajniku. Moj doktor mi je rekao da napravim taj zloglasni BRCA test, gdje se pokazalo kako imam mutiran gen i velike šanse i mogućnost da dobijem rak dojke. Tumor marker mi je bio veoma povećan i hitno sam otišla na operaciju ciste na jajniku', rekla je Brena za Blic.rs pa nastavila:

'Jedno dva dana nisam mogla ponoviti svoj broj telefona, jer sam toliko bila u šoku. Imala sam takav strah da neću izvesti djecu na put, da se svašta može dogoditi. Užasne slike su mi prolazile kroz glavu. Ipak, bolje je prihvatiti neke teške činjenice na vrijeme i znati kako se boriti s njima i ne bježati od problema', prisjetila se Brena koja je, isprva, o zdravstvenom problemu šutjela jer je pripremala dva solistička koncerta.

 Lepa Brena dva je dana za redom napunila Arenu Zagreb Izvor: Screen Shot

Naposljetku, Brena je sve što je mučilo podijelila sa svojom obitelji i prijateljima, a vijest da je pjevačica bolesna sve je uznemirila.

'Plakala je svaki dan. Svog doktora Ljubića molila je da je spase, govorila je da ne želi umrijeti od raka. Kroz glavu su joj prolazile najcrnje misli. Mi smo je bodrile i tješile koliko smo mogle', izjavila je Brenina prijateljica.

 Lepa Brena u dugogodišnjem je braku s Batom Živojinovićem Izvor: Instagram

Svoju je situaciju iskoristila kako bi podigla svijest žena da se više brinu o svom zdravlju te da se podvrgnu BRCA testu.

'Žene treba znati, a ja sam to tada naučila, da kad je pozitivan BRCA test, ne smijete više koristiti nikakve hormonske preparate. Počela sam živjeti po svim tim pravilima koje su mi doktori naložili. Sve ovo sada govorim upravo zbog toga što ovom svojom porukom želim podići svijest žena da trebaju napraviti test, jer odmah znate imate li mogućnost dobiti karcinom ili ne. Tako možete sačuvati svoj život i zdravlje, jer mnoge žene dobiju rak grlića maternice, jajnika ili dojke, a da uopće ne znaju odakle to potiče', ispričala je Lepa Brena.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image