Kazališna, filmska i televizijska glumica Tara Rosandić sretna je u ljubavi!

Naime, 34-godišnja Zagrepčanka već neko vrijeme uživa u romansi s jedanaest godina starijim Lukom Tralićem poznatijim pod umjetničkim imenom Shot, jednim od osnivača kultne zagrebačke grupe Elemental.

Nije poznato kada su glumica i glazbenik započeli vezu, ali je činjenica da ih se može vidjeti zajedno u šetnjama zagrebačkim ulicama te na pojedinim društvenim događanjima.

Tako su u rujnu bili na Zagreb Design Weeku s Tarinom kolegicom, glumicom Ernom Rudnički, a pretprošle subote u Vidri na premijeri romantične komedije ‘Djevojka za zbogom’.

Nakon što smo nazvali Taru i upitali je o vezi s glazbenikom, uz smijeh je potvrdila: “Lijepo nam je, družimo se.”

Tara Rosandić je u vezi s Lukom Tralićem
Zvonimir Ferina 

Glumica je uvijek bila samozatajna kad je riječ o ljubavnom statusu. Samo je u jednom intervjuu prije nekoliko godina odgovorila na pitanje kakva je kada se zaljubi:

- Stvarno se trudim biti što manje zanesena, nemam više živaca za to da nezasluženo poklanjam povjerenje.

Sudeći po tome, kreativni Luka Tralić, MC i koautor tekstova u Elementalu, itekako je zaslužio povjerenje zgodne glumice koja ni na društvenim mrežama ne dijeli sretne trenutke sa svojim dragim. Vješto je i Tralić izbjegavao novinarsko pero kad je riječ o njegovim ljubavima iako je već dva desetljeća važno ime na glazbenoj sceni. 

Luka Tralić Shot i Mirela Priselac Remi bili su zajedno
Story 

Među urbane legende prometnula se njegova romansa s Mirelom Priselac Remi, vokalom Elementala. Zajedno su bili u vrijeme najveće slave benda, što su godinama tajili, a o počecima poslovno-ljubavne suradnje progovorili su u biografiji ‘Sve, samo ne romantika’.

Sve detalje doznajte od srijede, 23. studenoga kada na kioske stiže novi broj magazina Story!