Magazin Elle proslavio je 20. rođendan na najljepši mogući način i pritom okupio najbolje od modne i umjetničke scene. Na prestižnoj lokaciji u samom srcu Zagreba, u Domu HDLU - Meštrovićevu paviljonu, sinoć se održao događaj godine i iščekivana dodjela Elle Style Awards.

Na tradicionalnom black carpetu i svečanoj dodjeli najveće hrvatske nagrade za stil magazin Elle i ove je godine okupio brojne uzvanike, od dizajnera i modela, novinara i fotografa, glumačkih i pjevačkih legendi i diva, celebrity prezentera, do influencera i fashionistica poput Ide Prester, Loredane Bahorić, Ive Viljevac, Nenada Korkuta, Lucije Šerbedžije, Bojane Gregorić Vejzović, Judite Franković Brdar, Nevene Dujmović Prizmić, Elene Dizdar, Kristine Krepele i mnogih drugih.

Robert Gašpert Elle style awards 2022.

Na dodijeli su bile i sestre - Nataša (54) i Daniela Trbović (58) koje su se odlično zabavile. Sestre su uskladile crne saoke s bijelim košuljama, a Nataša je imala i vezanu maramu oko vrata. Modnu kombinaciju upotpunile su crnom obućom, Nataša je izabrala crne šljokičaste hlače, dok je Danijela odjenula vječni klasik - tamnije traperice.

Daniela Trbović i Nataša Trbović na Elle Style Awardsu 2022. godine
Robert Gašpert 

Omiljena voditeljica nedavno je progovorila o teškom životnom razdoblju koje je srećom iza nje.

'Moja priča počela je 2010., imala sam histerektomiju, miom koji je rastao. Sigurno 15, 20 godina pratila sam to, i prije nego što sam postala majka imala sam miom, zanijela sam bez problema, ali sam morala čuvati trudnoću. Rodila sam početkom 2000., a 2010. na samom početku morala sam ići na operaciju jer sam imala tegobe, odnosno krvarenja, bolove i nakon toga su izvadili i maternicu i jajnike, izveli ovarijektomiju i histerektomiju', otkrila je Daniela gostujući na HRT-u.

Robert Gašpert ELLE style awards 2022., drugi dio

Magazin Elle zahvaljuje partnerima koji su podržali događanje Elle Style Awards, a to su: Designer Outlet Croatia, Zalando, PPD Global (Aperol Spritz, Tanqueray, Johnnie Walker), DS Automobiles Hrvatska, Herbalife Nutrition, Honor, PBZ Card Premium Visa, Prahir Fine Jewellery, Vina Laguna i Jana.