Magazin Elle sinoć je proslavio 20. rođendan i pritom je okupio brojne poznate ‘face’. Događaj nije propustio ni model te maneken s međunarodnom karijerom, Patrik Cvetko.

No pažnju je privukla misteriozna brineta s kojom se pojavio. To mu je navodno djevojka, no maneken nije htio razgovarati o privatnom životu. Spremno su pozirali kamerama te su bili vidno raspoloženi, ali ne i za davanje izjava.

Patrik Cvetko u pratnji misteriozne djevojke
Robert Gašpert 

Visok 185 centimetara, plave kose i plavih očiju, Patrik Cvetko jedan je od rijetkih hrvatskih modela s inozemnim uspjehom. Odrastao je u Zagrebu, a modelingom se počeo baviti s 19 godina.

Patrik Cvetko u pratnji misteriozne djevojke
luka cerovina 

Vrlo brzo nakon što sam počeo raditi kao model u Hrvatskoj, stigli su inozemni ugovori. Prvu veću kampanju radio sam za njemački brend C&A te nastavio s njim raditi još godinu dana’, ispričao je 2019. za 24sata te dodao:

Volim putovati, zapravo postao sam ovisan o putovanjima. Održavaju moj duh i um vitalnim. Ne volim provoditi mnogo vremena doma u Zagrebu’.

Inače, Patrik se pojavio u spotu Franke Batelić za pjesmu 'Plan B' u kojem su glumili par i iako su izgledali savršeno zajedno, potpuno je jasno da je kemija bila odglumljena za potrebe spota.

Na Instagramu ga prati oko 16 tisuća fanova s kojima uglavnom dijeli profesionalne fotografije sa snimanja, a ponekad podijeli i pokoji privatni trenutak.