Magazin Elle proslavio je 20. rođendan na najljepši mogući način i pritom je okupio najbolje od modne i umjetničke scene.

Na prestižnoj lokaciji u samom srcu Zagreba, u Domu HDLU - Meštrovićevu paviljonu, sinoć se odvijao događaj godine, a Magazin Elle dodijelio je nagrade u 12 kategorija.

Kristina Burja i Ines Preindl na Elle Style Awardsu
Robert Gašpert 

Na tradicionalnom black carpetu i svečanoj dodjeli najveće hrvatske nagrade za stil magazin Elle i ove je godine okupio brojne uzvanike, od dizajnera i modela, novinara i fotografa, glumačkih i pjevačkih legendi i diva, celebrity prezentera, do influencera i fashionistica.

Dame su ponovno bile u središtu pozornosti zbog kreacija koje su nosile, a ovih smo 8 dama izdvojili kao najbolje odjevene, iako izbor nije bio nimalo lak.

Marjeta Kessler i Hrvoje Prahir
Robert Gašpert Marjeta Kessler i Hrvoje Prahir

Sudeći po viđenom, sezona šljokica je otvorena, a neke se dame još uvijek ne odvajaju od sandala. Minice, haljine s prorezom, ali i moćna odijela, vodila su sinoć modnu igru, kao i jači make-up i upečatljivi modni dodaci poput visećih naušnica, pa i turbana.

Inspirirajte se u nastavku za nadolazeće evente koji će se sigurno naći u vašem kalendaru tijekom najčarobnijeg mjeseca u godini.

Kristina Burja (KRIE design)

7R9A0951.jpg
Dražen Kokorić 

Đurđa Tedeschi

ESA 2022_RG (47).JPG
Robert Gašpert 

Jelena Perić

Jelena Perić.jpeg
Robert Gašpert 

Nina Mia Čikeš

ESA 2022_RG (136).JPG
Robert Gašpert 

Lidija Lešić

Lidija Lešić
Robert Gašpert 

 Lana Puljić 

ESA 2022_RG (108).JPG
Robert Gašpert 

Pavla Predović

ESA 2022_RG (68).JPG
Robert Gašpert 

Nabilah Harron i Ivana Pirizović

_DSC8241-62 (1).jpg
Story OUTFITI IZ DESIGNER OUTLET CROATIA

Nabilah Harron
Robert Gašpert Dress: Patrizia Pepe Jacket: Boss Bag: Liu jo/Fashion & Friends

Što se još nosilo na događanju pogledajte u našim galerijama.

Robert Gašpert ELLE style awards 2022., drugi dio

Robert Gašpert Elle style awards 2022.

Magazin Elle zahvaljuje partnerima koji su podržali događanje Elle Style Awards, a to su: Designer Outlet Croatia, Zalando, PPD Global (Aperol Spritz, Tanqueray, Johnnie Walker), DS Automobiles Hrvatska, Herbalife Nutrition, Honor, PBZ Card Premium Visa, Prahir Fine Jewellery, Vina Laguna i Jana.