Milan Popović i Igor Kojić već se neko vrijeme druže, a vijest da su se pomirili prošlo je ljeto izazvala ogromni interes javnosti. Njihovo prijateljstvo sada je komentirao Igorov otac, Dragan Kojić Keba, koji je kazao kako nije ni znao da su Severinini bivši partneri bili posvađani.

'Ja ne znam ni da su se oni svađali, pa sad da se mire. Suvišna je riječ pomirenje. Moj Igor i Milan su sve objasnili, svaka moja riječ je suvišna', rekao je Keba u emisiji 'Premijera'.

Dragan Kojić Keba je bivši Severinin svekar
Instagram 

Milan Popović je nedavno otkrio kako je došlo do uspostave primirja s bivšim suprugom Severine Vučković. Prema njegovim riječima, njih dvojica slučajno su se sreli na Hvaru.

'Na plaži smo bili, na večeri, pa na doručku, doslovno smo sjedili jedan pored drugog, rame uz rame. Onda je Igor rekao: 'Oprosti ako je bilo nešto, ja sam završio s tom pričom'. Zahvalan sam njemu i obitelji Kojić jer su bilu tu', ispričao je Milan za televiziju u susjedstvu.

Milan Popović rasplakao se u emisiji na spomen Severine
Robert Gašpert 

Popović je odnos s Igorom komentirao i u ekskluzivnom intervjuu za Story kada je demantirao glasine kako je umirovljenom vrataru kupio novi automobil.

'… Nedavno je Severinin prijatelj Edvin Softić zvao medije i rekao im da sam kupio Audi A8 Igoru za rođendan, kako bi u startu diskreditirao moj odnos s Igorom. Naravno da mu nisam kupio nikakav Audi, niti sam mu dao bilo kakav novac. Ni Igoru ni Marijani. A vezu s njima, ponavljam, imam isključivo zbog svog djeteta. I znam pouzdano da je Severina molila da se ne razvedu odmah kada je to Igor tražio, nego kasnije zbog našeg sudskog procesa koji je bio u tijeku, kako ne bi bilo bitno promijenjenih okolnosti u njezinoj obiteljskoj situaciji, a što je važno kod donošenja odluke kome povjeriti dijete', rekao je tada.

'Kralj bakra' je nedavno gostovao u jednoj televizijskoj emisiji gdje je kroz suze progovorio o bivšoj supruzi Severini pa je istaknuo kako je s roditeljima Igora Kojića izgradio prijateljski odnos te im zahvaljuje što su, dok je njihov sin bio u braku s pjevačicom, preuzeli njegovu (očinsku) ulogu.

'Viđamo se kod Kebe u obiteljskoj kući. Olja je odlična domaćica, Aleksandar voli provoditi vrijeme u toj kući. Javno se zahvaljujem i djedi i Olji i Igoru, što su pomogli, suze su zbog toga, što su preuzeli moju ulogu. Meni je žao što ja nisam bio taj, ali su oni bili tu. Ovako se osjećaju drugi očevi kojima je onemogućeno da budu sa svojom djecom. Žao mi je što je to tako', rekao je kroz suze u emisiji 'Sceniranje'.