Izbornik srpske nogometne reprezentacije, Dragan Stojković Piksi, postao je tema broj jedan kod naših susjeda i sve to zahvaljujući burnim životima svojih 'Orlova'. No, za razliku od njih, Piksi je već preko trideset godina u braku sa suprugom Snežanom te imaju troje djece: Andreu, Anju i Marka.

Piksijeva najstarija kći Andrea, za razliku od ostatka Stojkovića, posvetila se obiteljskom životu, a početkom ove godine dobila je kćer Sienu. Njezini profili na društvenim mrežama su zaključani te nerado govori o svom privatnom životu.

Od popularnosti zasigurno ne bježi Anja koja ima tri kćeri, a sve imaju neobična imena: India Rose, Kasia Ginza i Alexia Saskia Valente. Anjine društvene mreže prepune su fotografija na kojima nosi skupu odjeću, a vrlo rado dijeli i fotografije zajedničkih trenutaka sa svojom obitelji.

Naime, Piksijeva kći udala se za vozača trkaćih automobila, Huga Valentea, a na svadbi su im pjevali Nina Badrić i Lepa Brena. Posebno emotivan trenutak bio je kad su Nina i Brena zapjevale hit Olivera Dragojevića 'Kad mi dođeš ti'. Među uzvanicima na svadbi bila je i Iva Todorić. Anjin luksuzan život voli pratiti gotovo 40 tisuća njezinih pratitelja.

Marko Stojković, Piksijev najmlađi sin, posebno je zanimljiv medijima. Živi na relaciji Velika Britanija-SAD te se rijetko pojavljuje u javnosti. Poznato je da je završio menadžment na jednom prestižnom fakultetu u Londonu te jako voli životinje. Naime, Marko za kućnog ljubimca ima tigra.

Marko Stojković ima tigra
Instagram 

Ispod Instagram fotografije na kojoj pozira s tigrom, Marko je dobio pregršt komentara pa je svojim pratiteljima zabranio da izjašnjavaju svoja mišljenja na njegovom profilu. Marko, kao i Anja, voli luksuzan život te često objavljuje fotografije na kojima pozira pored skupocjenih automobila.

Stojkovićeva supruga Snežana ne propušta priliku da okupi svoju obitelj, a idealna prilika za to je Svjetsko prvenstvo u Katru gdje na tribinama bodre srpsku reprezentaciju. Dragan i Snežana građanski su brak sklopili prije trideset godina, a vjerski obred održao se 2011. godine.

'Svi znaju da je naš brak bio turbulentan. Često se šalim s prijateljicama koje se razvode: ‘Vi ste se savršeno udale, a ja sam se namučila da dođem do savršenog braka, pa sada uživam’. Šalu na stranu, treba se truditi. Drugačije je kada se udajete i ženite s 30 ili 35, jer ste dotad nešto već prošli, a mi smo imali 22 i 23 godine', rekla je Snežana svojevremeno, prenosi Nova.rs