TikTok zvijezda Megha Thakur umrla je u dobi od samo 21 godine, potvrdili su njezini shrvani roditelji.

Kanadska zvijezda društvenih mreža, koja je stekla 930.000 pratitelja promovirajući 'body positivity' na svojoj platformi, umrla je 24. studenog u ranim jutarnjim satima.

Njezini su roditelji podijelili srceparajuću vijest na internetu i napisali: 'Teška srca objavljujemo svjetlo našeg života, našu ljubaznu, brižnu i lijepu kćer, Meghu Thakur, koja je iznenada i neočekivano preminula 24. studenog 2022. jutarnjim satima. Voljela je svoje obožavatelje i željela bi da znate za njezinu smrt', prenosi The Mirror.

'U ovom trenutku tražimo vaš blagoslov za Meghu. Vaše misli i molitve bit će s njom na njenom daljnjem putu.' Objavu su potpisali 'Meghini roditelji'.

Njezini roditelji nisu potvrdili kako je Megha umrla, iako izvještaji u Kanadi govore da je sudjelovala u sudaru automobila u Ontariju. Izvješća na Instagramu kažu da je njezin sprovod bio privatan događaj održan u utorak (29. studenog). Otkako je pokrenula svoju platformu 2019., Megha je dobila 31,9 milijuna lajkova na svojim 'body positivity' TikTok videima.

Prijatelji i obožavatelji bili su u šoku, a jedan je napisao: 'Molim te, Bože, ne, ovo se ne događa.' Drugi je komentirao: 'Šaljem svoje misli i molitve vašoj obitelji. Bila je tako talentirana i ljubazna mlada žena. Neka počiva u miru.'

Treći je napisao: 'Megha je znala kolika je sila u prostoru influencera i koliko se žena ugleda na nju, govorio sam joj cijelo vrijeme. Prerano smo izgubili anđela. Držim tebe i tvoju obitelj Moje misli.'