Influencerica Sonja Kovač na svom Instagramu najčešće objavljuje fotografije s brojnih putovanja na koja odlazi, kao i modnih izdanja zbog čega su je mnogo puta nazvali i jednom od najbolje odjevenih Hrvatica.

Ipak, ovoga puta svoje je pratitelje iznenadila ne baš sretnom informacijom.

'Iako sam završila na štakama, to me neće spriječiti da vam i ove godine dostavim najvrjednije i najekskluzivnije poklone pod bor u našem adventskom darivanju svake subote i srijede sve do Božića', napisala je Sonja uz najnoviju objavu.

'Ma ti ćeš i štake i gips modno isfurati', napisala joj je Ida Prester u komentarima na što joj je Sonja odgovorila. 'Ma ozljeda je bila još dok smo se srele na eventu, ali nisam odmah išla doktoru, mislila sam da sam uganula zglob i eto', napisala je.

Netko od pratiteljima joj je u komentarima napisao da je sigurno nogu slomila zbog štikli koje je nosila na što je ona kratko i jasno odgovorila: 'Ne! Da barem nisam izlazila iz njih. To je zbog prevelikih tenisica', otkrila je, vjerojatno misleći na vrtoglave Versace cipele koje je nedavno pokazala na Instagramu. 

Inače, influencerica je nedavno otkrila da ima novu frizuru. Skratila je svoju plavu kosu i pokazala fotografije novog imidža koji su svi pohvalili.

'Kako vam se sviđa frizurica i kome već fali moja duga kosa? Meni ne!', stavila je u opis objave.

'Predivna', 'Wow, predobro', 'Iskreno, puno ljepše ti stoji ova frizura nego duga kosa', 'Ovo ti je top', redali su se komentari.

Podsjetimo, Sonja i njezin partner Goran Mandić zaručili su se u ožujku ove godine, a početkom prošle godine kupili su luksuzan stan u podsljemenskoj zoni. Influencerica je jednom prilikom na YouTube-u objavila video u kojem je odgovarala na pitanja fanova koje je, među ostalim, zanimalo kako si je mogla priuštiti stan.

'Ljudi dragi, na kredit, naravno, kao i svaki prosječni Hrvat. Ili osoba na ovom svijetu. Nema druge, jednostavno, tako je najlakše', rekla je tada.