Danas Hrvatska igra odlučujuću utakmicu protiv brazilske nogometne reprezentacije u kojoj će pokušati izboriti svoje mjesto u polufinalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru.

Najveće podrške naših Vatrenih, njihove supruge i djevojke, već su stigle u Dohu, a kako su jučer neke od njih otkrile na svojim Instagram profilima, uživaju dok njihovi muškarci treniraju.

Hrvatske WAGS-ice u Katru
Instagram 

Naime, Izabel Kovačić podijelila je fotografiju iz luksuznog restorana Cipriani koji se nalazi u Dohi, a na fotografiji se mogu vidjeti samo ruke koje nazdravljaju pjenušcem.

Inače, britanski The Sun je upravo Izabel prozvao najpopularnijom hrvatskom WAGsicom, a to potvrđuje i njezin Instagram profil gdje je prati više od 400 tisuća obožavatelja.

'Izabel, najistaknutija od svih hrvatskih WAGs, supruga je veznog asa Chelseaja Matea Kovačića. Slična Shakiri zbog svojih plavih kovrčavih uvojaka, nekada je bila supermodel, a sada je modna dizajnerica. Posao je pokrenula sa starijom sestrom, Ivanom Lučić', navodi The Sun.

Sada je svoje pratitelje divna Izabel oduševila videom iz Katra na kojem na pješčanoj plaži pozira sa sinom Ivanom kojeg su Mateo i ona dobili prije dvije godine.

'Magično mjesto', napisala je Izabel u opisu dodavši lokaciju na kojoj boravi, luksuzni hotel 'The Chedi Katara Hotel & Resort'.

'Nitko kao mama', 'Kako je ovo slatko', 'Čarobni ste', 'Najslađa stvar koju sam vidjela danas', glasili su samo neki od komentara ispod videa.