Posljednjih nekoliko dana, naveliko se piše o dokumentarcu princa Harryja i Meghan Markle koji se već toliko dugo vremena najavljuje i iščekuje.

Prva tri epizode šestodijelne serije prošlog su četvrtka ugledale svjetlo dana, a zbog njih se odmah rano ujutro srušila streaming platforma Netflix. Čini se da bez obzira na sve, popularnost bivšeg kraljevskog para kroz godine se nije ništa previše smanjila.

Meghan Markle i princ Harry zajedno su dobili dvoje djece
Profimedia 

Inače, rane kontroverze pojavile su se već u ponedjeljak nakon što je novi trailer pokazao snimku pokojne princeze od Walesa, Diane, kako bježi od paparazza.

Ubrzo nakon što je prikazana Dianina fotografija, vojvoda od Sussexa može se čuti kako govori: 'To je prljava igra. Bol i patnja žena koje se udaju za ovu instituciju - grupni napad na žrtvu.' Nakon toga slijedi odlomak u kojem Meghan kaže da je 'shvatila da te oni nikada neće zaštititi', prije nego što Harry nastavi: 'Bio sam prestravljen. Nisam želio da se povijest ponovi.'

No, korištenje ovih isječaka navelo je nekoliko bivših kraljevskih suradnika da se obruše na Harryja i Meghan, piše The Telegraph, koji kaže da par nije doživio nijedan incident upada medija na bilo koji način usporediv s Dianom.

Svakako, komentari pršte sa svih strana, a čak je svoj odgovor na sve to dao i bivši suprug Meghan Markle, Trevor Engelson.

Trevor Engelson je bivši suprug Meghan Markle
Profimedia 

Naime, fotografi su ga uslikali kako s nekoliko prijatelja odlazi iz jednog restorana u Los Angelesu taman u vrijeme kada su trebale izaći prve epizode dokumentarca njegove bivše supruge. Upitali su ga hoće li pogledati, a on se na to samo nasmijao, što možemo vidjeti i na paparazzo fotograijama.

Inače, filmski producent trenutno je u braku s nutricionisticom Tracey Kurland, a zajedno su dobili dvoje djece. S Meghan je u braku bio od 2011. do 2013. godine, a kako su izjavili prijatelji para, do razvoda je došlo jer su stalno bili razdvojeni.

Meghan je dobila veliku glumačku priliku u seriji 'Suits', koju je snimala u Kanadi, a za to vrijeme je Engelson bio u njihovom domu u Los Angelesu i odrađivao angažmane u Hollywoodu.

Trevor Engelson i Meghan Markle bili su u braku
Profimedia 

Službeno su se razveli 2014. godine navodeći kao razlog nepomirljive razlike. Američki mediji su pisali da je Meghan 'zgazila' bivšeg supruga i vjenčani, dijamantni prsten mu poslala poštom.

Više fotografija Trevora s bivšom i sadašnjom suprugom pogledajte u galeriji.

Profimedia Trevor Engelson s bivšom i sadašnjom suprugom