Iako je zatrpana poslovnim obavezama, 33-godišnja kazališna, filmska i televizijska glumica Ornela Vištica uspijeva pronaći vremena i za ljubav.

Kako je magazin Story prošlog tjedna ekskluzivno doznao od izvora bliskoga glumici, više od godinu dana ljubi poduzetnika i ugostitelja Nenada Šepaka koji je u šezdesetim godinama i zajedno žive u zagrebačkom naselju Svetice.

Ornela Vištica poznata je kazališna i filmska glumica
Instagram 

Vlasnik dvaju ugostiteljskih lokala - beach bara Carpe Diem na Hvaru i zagrebačkog restorana i bara Khala - iz prošlog braka ima troje djece, a očito je da mu je fatalna Mostarka prodrmala tlo pod nogama. Šepak je, kako doznajemo iz Hrvatske obrtničke komore, obnašao dužnost predsjednika Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske od 2015. do 2018. godine.

Nenad Šepak je nova ljubav Ornele Vištice
Borna Filic/PIXSELL 

Glumica i poduzetnik slobodno vrijeme, šuška se, vole provoditi u šetnjama prirodom, druženju s prijateljima i na obiteljskim zabavama.

Ipak, svoju ljubav ne žele dijeliti s javnosti koja je itekako bila zainteresirana za ovu priču.

Ornela nikada nije voljela previše govoriti o ljubavnom životu, a prije Nenada je bila u kratkoj vezi s našim poznatim kuharom Matom Jankovićem (44). Viđeni su 2018. kako u jednom zagrebačkom kafiću kako izmjenjuju nježne dodire i poljupce.  Ubrzo nakon toga glumica je objavila informaciju da je prekinula svoju dvomjesečnu romansu s Jankovićem i otkrila da joj je ta godina bila posebno teška.

Ornela je prije Jankovića ljubila kolegu Andreja Dojkića (42) koji je bio prije nje bio s Petrom Sanader. Par je 2011. bio u vezi nekoliko mjeseci, a kako je tada ispričala za Story, bila je to ljubav na prvi pogled i spojio ih je život, odnosno trenutak i vrijeme.

Ornela nije htjela komentirati prekid. 'Nemam komentara. Sve mi je to previše jadno', rekla je glumica.

Ornela Vištica voli starije muškarce
Robert Gašpert 

'Ornela i ja već dugo nismo zajedno, a razlog prekida ne bih dijelio s javnosti', potvrdio je Dojkić prekid. Kako su tada pisali domaći mediji, glumac se odlučio za prekid.

Nakon toga je kružila glasina da lijepa Mostarka ljubi osječkog scenarista Hrvoja Belanovića s kojim ju se često moglo vidjeti.

'Nije istina da smo u vezi. Poznajem Ornelu, studira sa mnom. Možda se priča da smo u vezi zato što režiram predstavu u kojoj će ona glumiti, zato nas se i može vidjeti zajedno na kavi. Ali nismo u vezi', rekao je za Story Hrvoje za koji je navodno bio u vezi s kćerkom Vesne Pusić, Dainom Oniunas Pusić.