Nakon što je Joško Gvardiol priznao da voli starije žene, mnoge Hrvatice odmah su nabacile osmijeh na lice. Vlatka Pokos posvetila je mlađahnom i zgodnom hrvatskom reprezentativcu kolumnu u najnovijem izdanju magazina Story, te u potpunosti iskreno progovorila o Jošku.

'Posljednjih godinu dana puno se govorilo o mladom, iznimno talentiranom igraču Jošku Gvardiolu; bilo je već pomalo i iritantno od prevelikih hvalospjeva. Kao osoba koja voli biti u toku i dobro informirana, obratila sam pozornost i otkrila da je riječ o vrlo zgodnom, skromnom i više nego dobro odgojenom mladiću. Divno je to čuti i vidjeti pa se nadam da će takav i ostati te se uspjeti othrvati brojnim lošim ljudima i zamkama na njegovu uzbudljivom sportskom putu.

Joško Gvardiol trenutačno je najpopularniji Vatreni
Igor Kralj/PIXSELL 

Naime, već ga proglašavaju jednim od najboljih stopera svijeta, a tek mu je 20 godina! Novostečena slava zasad se na Joška nije negativno odrazila pa i dalje ostavlja prekrasan dojam jednostavnog, inteligentnog, iskrenog i toplog mladog bića koje vrlo otvoreno govori o svojoj obitelji, jednostavnom životu na Srednjacima i radu s tatom u ribarnici na Dolcu. Neodoljivo!

Joško je zaludio brojne pripadnice nježnijeg spola svojom pojavom, a muški dio populacije impresivnim nogometnim umijećem. Mene je oduševio iskrenim medijskim istupima u kojima se nije libio priznati da je on zaluđen - zrelijim ženama! Samouvjereno je nabrojio nekoliko zrelih ljepotica o kojima sanja, a neke od njih su i tridesetak godina starije od Joška, poput fatalne Jennifer Lopez. Vjerujem da je time dodatno zapalio maštu brojnih obožavateljica jer su samouvjerenost i iskrenost jako seksi u kombinaciji s apolonskim tijelom i krupnim, toplim očima.

Vlatka Pokos posvetila kolumnu Jošku Gvardiolu
Neva Zganec/PIXSELL 

Oduvijek su zrele žene, osobito one koje uspijevaju zadržati ljepotu i svježinu, privlačile mlade muškarce. O čemu vam mogu posvjedočiti iz vlastitog iskustva. U patrijarhalnim društvima poput hrvatskog to je još tabu tema i razlog za osudu ili, u najmanju ruku, neugodno naglašavanje razlike u godinama. Primjerice, teško je pronaći tekst o Marku i Iris Livaji u kojem se ne naglašava razlika u godinama toga skladnog para.

Ipak, treba razlikovati pravu ljubav i dugoročni odnos s mladenačkom seksualnom i životnom znatiželjom. Život nam nameće razna društvena i biološka ograničenja, ali to ne znači da si trebamo uskratiti uzbudljive odnose koje ćemo zauvijek nositi u srcu. Stoga Jošku želim ostvarenje njegovih najluđih snova, na svim terenima', napisala je Vlatka.

STAVOVI IZNESENI U KOLUMNI NE MORAJU ODGOVARATI STAVOVIMA REDAKCIJE NI IZDAVAČKE KUĆE.