Vijest da se proslavljenom srpskom nogometašu i trenerskom stručnjaku Siniši Mihajloviću pogoršalo zdravstveno stanje te da je u bolnici zabrinula je sportsku javnost.

Siniša Mihajlović godinama se bori s leukemijom
Profimedia 

Informaciju da nešto nije u redu s donedavnim trenerom Bologne prvi je pustio talijanski novinar Clemente Mimun i direktor TV postaje Tg5, koji je na svom Twitteru napisao 'Forza Siniša'.

Nešto kasnije oglasio se radijski novinar Ilario di Giova koji je potvrdio da se stanje Siniše Mihajlovića pogoršalo, ali da je trenutno u stabilnom stanju i okružen obitelji.

Danas je objavljen tweet istog autora u kojem stoji da obitelj treba govoriti o njegovom stanju te da nije na njemu da dijeli privatne informacije s javnošću. Objavio je da je Sinišino stanje stabilno, ogorčen zbog dezinformacija koje su se pojavile na društvenim mrežama.

No, Sinišina obitelj potpuno je otišla u ilegalu, što dodatno zabrinjava. Naime, njegove kćeri Victoria i Virginia, koje su nedavno pokrenule vlastiti modni brend i reklamirali ga na društvenim mrežama, već danima nisu aktivne na Instagramu.

Sinišina supruga Ariana također se ne oglašava, a posljednju je fotografiju podijelila 5. prosinca, a do tada je to činila svaki dan.

Isti slučaj 'izbivanja' obitelji Mihajlović dogodio se sredinom 2019. kada su prekinuli odmor na Sardiniji kada su saznali da slavni nogometaš boluje od leukemije.

Uslijedila je konferencija za novinare na kojoj je Mihajlović javnosti otkrio detalje svog zdravstvenog stanja.

'Kada sam saznao vijest, to je bio pravi udarac. Sjedio sam i plakao danima, život mi je prolazio pred očima. To nisu suze straha. Poštujem bolest, suočit ću se s njom, suočit ću se s njom, kao što sam uvijek radio', rekao je tada Mihajlović.