Popularni pjevač Jole otvorio je dušu u najnovijem intervjuu te otkrio dosad nepoznate stvari o sebi i obitelji, a dotaknuo se i nadolazećih blagdana. Rituale imaju već nekoliko godina. Naime, na Badnjak su u gradu te se druže s osobama poput Petra Graše, supružnika Huljić te Jelene Rozge.

'Ne radim više za Badnjak jer volim biti doma. Družimo se, fritule, malo vidimo ljude, nazdravimo i onda idemo doma na ručak. Poslije toga je priprema za ponoćku. Sam Božić provedemo u Zagvozdu. Onako kao kada gledaš u filmovima – kada se digneš ujutro i vidiš da je cijela obitelj za stolom i na okupu.

Jole je u braku od 2006. godine
Damira Kalajžić i Antonio Macan 

To mi je pravi Božić. Sretan sam što mogu birati hoću biti doma ili neću. Odabrao sam da na Badnjak budem doma, na Božić isto do navečer, a navečer uglavnom bude neki koncert no i to sam odabrao da bude negdje od Dubrovnika do Zadra da ne moram puno putovati i da se mogu vratiti brzo. Božić mi je to sve skupa – jaslice, crkva, obitelj, prijatelji', otkrio je mnogima omiljeni Jole za Slobodnu Dalmaciju.

Jole (50) otkrio je da se ne osjeća u skladu s godinama koje ima. 'Godine lete. Imam 50, da, ali se ne osjećam tako niti otprilike! Slavio sam 30. rođendan, i onda sam odjednom slavio 50. Eto! Inače sam hiperaktivan pa vrijeme proleti. Čak mi je i korona proletjela. Uvijek kažem ‘samo Bože daj zdravlja', dodao je.

Joško Čagalj Jole i Ana Čagalj na reviji u Trogiru.jpg
Joško Herceg 

Sa suprugom Anom u braku je od 2006. godine te imaju tri kćeri i sina. 'Nisam jedini, ima još kolega u sretnim brakovima. Doduše, ja se nisam žurio sa ženidbom. S Anom sam prohodao kad sam imao 32, vjenčali smo se kad sam imao 34. Dobili prvo dijete, sada ih imamo četvero. Mislim da sam imao i sreće. Sretno sam oženjen čovjek, a nekad sam 100 – 150 dana godišnje na putu. Ane sve super radi kada mene nema. Kad dođem doma npr. u nedjelju, do petka imam vremena biti s djecom i posvetiti se i tome i poslu. Često Hujić, Kozomara i ja smišljamo pjesme i radimo nešto preko tjedna. Imao sam sreće i što sam se oženio iz ljubavi', rekao je.

Za Slobodnu Dalmaciju je otkrio je posvađaju li se nekad. 'Mislim da se Ane i ja nismo nikad posvađali! Ja sam jako društven, pa me ona zna malo upozoriti. Imam pravilo da ne izlazim iz kuće dok mi djeca ne zaspu. Kažem prijateljima da sjednu negdje i da ja stižem oko 10, 10 ipo. Nisam nikad htio propustiti vrijeme koje mogu provesti s njima. Pogotovo kad su mali. Kasnije odu na fakultet tko zna gdje, udaju se tko zna gdje, onda je gotovo.'

Joško Čagalj Jole i Ana Čagalj zajedno imaju četvero djece
Story arhiva 

Djecu odgajaju zajedno, a Jole provodi svaki slobodan trenutak s obitelji. A tko je stroži roditelj...? 'Ana. Naravno. Ja sam popustljiviji i ležerniji, kod mame im je sve po p.s-u. Ako ona kaže npr. da ne može još jedan sladoled jer su pojeli već dva, ja ću im progurati treći da ona ne vidi. Ili ako pitaju mogu li biti vani pola sata duže, ja ću im nekako navući još tih pola sata', naveo je.

A javnost je sad saznala i koji je pjevačev porok. 'Cigare. A ako je porok i društvo i zabava, onda i to. Imam pravilo da kad radim, nikad ne pijem na koncertu. Čak neću zabančiti niti dan prije ako sutra dan radim. Napravit ću sve da dođem normalan gdje god radim. Ali volim društvo. To je moj hobi. Neki se penju na planine ili nešto, a ja dan danas idem na festivale i Exit i Zrće i ostale, volin ić na koncerte, putovat, igrat balote, volin ljude. House scenu volim sve više i više. Obožavam house', objasnio je.