Regionalnu je javnost danas šokirala vijest o smrti sina tekstopiskinje Marine Tucaković - Milana Radulovića Laće.

Kako piše Pink.rs, preminuo je u Izraelu, a njegovo je beživotno tijelo pronađeno na ulici. Izvor blizak obitelji za spomenuti je portal ispričao da se sumnja da je uzrok smrti unos prekomjerne doze nedozvoljenih supstanci.

Preminuo je Milan Radulović Laća
kurir/ana paunković 

Inače, njegova majka, jedna od najvećih hitmejkerica na ovim prostorima, preminula je prošle godine u rujnu nakon što je izgubila bitku s karcinomom. Ipak, mnogi ne znaju da je prije mnogo godina ostala bez drugog sina, Miloša Radulovića, koji je preminuo 2008. godine u dobi od samo 24 godine. Preminuo je iznenada, a njegovo tijelo pronašla je upravo Marina. O tome je samo jednom progovorila.

'Ušla sam u njegovu sobu i zatekla sam to što sam zatekla. Tada je Miloš imao 24 godine. Prvog prosinca je to bilo. Uvijek sam imala strah da će mu se nešto dogoditi. Ode vam dijete na ekskurziju pa se bojite kako će tamo stići. Uvijek imate strah za osobe koje volite. Interesantno, ja tu noć... On je bio toliko veseo, toliko smo se smijali, nisam zaista mogla imati loš predosjećaj, koliko sam ranije imala iz strahova. I eto baš se dogodilo to čemu se tad sigurno nisam nadala. Nisam to očekivala. Taj dan sam trebala ići u žiri u jednu emisiju. To je bio trenutak ludila', ispričala je u jednom intervjuu, pišu srpski mediji.

Marina Tucaković preminula je zbog karcinoma
Instagram 

'Miloš se jednostavno nije probudio. U podne je bio zdrav, sve je bilo normalno. Ustao je da popije vodu i rekao mi da ga probudim poslije četiri kako bi stigao otići kod frizera i spremiti se navečer za izlazak. Međutim, kada sam ušla u sobu da ga probudim, zatekla sam ga nepomičnog. Prsti su mu već bili modri. Ne znam što se dogodilo. Ne znam ima li nešto gore nego kada zateknete svoje dijete kako nepomično leži u krevetu', dodala je.

Priznala je kako nikada nije htjela vidjeti rezultate obdukcije.

'Nisam htjela vidjeti rezultate obdukcije. Što mi to znači? Je li to bilo srce, je li nešto uzeo... Kakve to veze ima. To mi nije bitno. Ja sam s tom djecom bila 24 sata na dan. Imali su sve, vodila sam računa, ali eto, društvo ih je povuklo. Ako je netko bio uz tu djecu, posebno uz Miloša u tim situacijama, onda sam to bila ja. Ja poslije njegove smrti nisam radila nekoliko mjeseci', otkrila je spisateljica.

Marina Tucaković izgubila je bitku s karcinomom
YouTube screenshot 

Upravo je sinu Milošu posvetila hit 'Mišo moj' koji pjeva Ana Nikolić.

'Pjesmu sam pisala u svom najtežem životnom razdoblju, kada sam izgubila sina. Dugo sam razmišljala tko bi mogao ove snažne emocije prenijeti publici, a onda je izbor pao na Anu Nikolić', zaključila je Tucaković tada. 

U travnju ove godine, Milan Radulović Laća je otvoreno za emisiju 'Realna priča' na Kurir televiziji progovorio o nepoznatim detaljima iz svog života gdje se dotaknuo i začaranog kruga ovisnosti. 'Cijeli period je bio dosta dug. Krenuo sam s 15 godina, sa 17 sam postao narkoman, onda sam četiri godine imao pauzu, ali kad sam završio na klinici za odvikavanje - tu je bio kraj. Počelo je kao radoznalost, a nastavio sam i kad sam shvatio da loše utječe na mene. To je bolest. Kada osjetiš prvu heroinsku krizu, to je nešto... To je najopasnija droga', rekao je tada pa dodao:

'Brat je bio u toj priči pa i ja. Ja sam imao faze da budem čist pa ne, ali želja te uvijek vuče, a ja nisam bio oprezan'.

Milan Radulović pronađen je mrtav u Izraelu
Screenshot 

Nakon toga je priznao da je nakon liječenja odabrao zdrav razum. 'Danas sam oprezan, biram pamet. Pokušali smo kući dva puta, imao sam i dobrog psihijatra koji mi je predložio bolničko liječenje. Meni je na klinici bilo lijepo. Nisam bio uplašen. Bio sam očajan, ali mi je bilo divno. Imao sam meditaciju, ponio knjige, radio sam pjesmu, a oko tebe su ljudi s kojima dijeliš probleme', rekao je u travnju ove godine.