Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SLAVNOJ GLUMICI PREMINULA MAJKA: Izgubila je oca i brata, a kolegicu je optužila da koristi njezinu tragediju

Glumica Kim Cattrall je objavila da joj je preminula majka.

 Kim Cattrall je izgubila oca, brata i majku Izvor: Profimedia

Zvijezda kultne serije 'Seks i grad', Kim Cattrall (66) objavila je na Instagramu da je njezina majka Gladys Shane Baugh preminula u dobi od 93 godine.

'Shane Cattrall 1929. - 2022. Počivaj u miru, mama', napisala je glumica uz zajedničke fotografije s majkom. Mnogi pratitelji su izrazili sućut Kim i pružili joj podršku u ovim teškim trenucima.

Cattrall je nerijetko dijelila fotografije s majkom na Instagramu i pokazivala koliko su bliske. Glumica je u veljači 2018. izgubila brata Chrisa koji je preminuo u dobi od 55 godina.

Objavila je na Instagramu da je nestao i tražila pomoć u potrazi, a nakon toga je policija pronašla njegovo tijelo. 'S velikom tugom moja obitelj i ja objavljujemo neočekivanu smrt našeg sina i brata Chrisa Cattralla. U ovom trenutku tražimo privatnost. Želimo vam zahvaliti svima na društvenim mrežama na izljevu ljubavi i podrške u ovom teškom vremenu', otkrila je Kim na Twitteru tragičan ishod potrage.

Kolegica iz 'Seksa i grada' Sarah Jessica Parker s kojom je bila u svađi tada joj je izrazila sućut, a ona joj je poručila da joj ne treba njezina ljubav ili podrška.

'Mama me danas pitala: 'Kada će te ta licemjerka Sarah ostaviti na miru?'' Tvoje neprestane pružanje ruke bolan je podsjetnik koliko si zapravo bila okrutna tada i sada. 'Dopusti mi da ovo razjasnim (ako već nisam). Ti nisi moja obitelj'. Ti nisi moja prijateljica. Zato ti pišem da ti posljednji put kažem da prestaneš iskorištavati našu tragediju kako bi vratila svoju osobnost 'fine djevojke', poručila joj je Cattrall koja je zbog svađe sa Sarah dobila 'izgon' iz serije. 

 Kim Cattrall i Sarah Jessica Parker već godinama nisu u dobrim odnosima Izvor: Profimedia

Inače, Kim je u siječnju 2012. izgubila oca Dennisa Cattralla koji je imao 86 godina. Otputovala je u njegov rodni Liverpool kako bi se oprostila od njega i prosula njegov pepeo.

Glumica ima i dvije sestre, stariju Cherry Kuss i mlađu Lisu Cattrall. 

Povezane vijesti

Glumica ima i dvije sestre, Lisu i Cherry.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image