Shakira se navodno nije slagala sa suprugama i djevojkama suigrača Gerarda Piquea, posebno sa suprugom Lionela Messija, Antonelom Roccuzzo.

Shakira i Antonela Roccuzzo upoznale su se preko supruga nogometaša
Profimedia 

Novinarka Lorena Vasquez jednom prilikom je u emisiji El Spectador ustvrdila da se Piqueova bivša nikad nije slagala s njegovim prijateljima zbog svoje diktatorske naravi.

Novinarka je također ustvrdio da se osobito Shakira i Messijeva supruga Antonela nisu dobro slagale. Sve je to očito potaknulo da Kolumbijka dobije nadimak 'Šefica'.

Antonela Roccuzzo dala je Shakiri nadimak 'Šefica'
Profimedia 

Supruga argentinske nogometne ikone Lionela Messija oduvijek je bila tema razgovora, a pojavilo se nekoliko izvještaja o navodnim svađama s pjevačicom Shakirom, jedna od njih, tučnjava koju su njih dvoje navodno imali na zabavi, gdje je Shakira vikala na Antonelu.

Različiti svjetski mediji nekoliko godina isticali su kako se Shakira i Antonela ne slažu najbolje jer je Argentinka bliska prijateljica Nurije Tomas, bivše djevojke španjolskog nogometaša i bivše Shakirine partnerice Gerarda Piquéa.

'Bili su na roštilju u Messijevoj kući, nakon utakmice Barcelone. Shakiri je poslužena chorizo kobasicu, a ona je počela glasno vikati: 'Makni mi ovo s očiju! Što mi ovo serviraš?’

Shakirin stav i vikanje natjerali su sve prijatelje, kao i Antonelu da zamrze Shakiru, rekla je novinarka.

Shakira i Antonela Roccuzzo posvađale su na jednoj zabavi
Instagram 

Zatim, 2018., popularna voditeljica ponovno se osvrnula na tu temu i podijelila više detalja o tome što se dogodilo te noći:

'Mascherano, koji je bio četvero ljudi udaljen od nje, kaže: ‘Izvadite joj chorizo i nemojte joj ništa drugo poslužiti’. Izbila je velika svađa, rezimirat ću vam, ovo je trač iz prvog ruke: Piqué i Shakira su otišli, svađa je izbila do te mjere da je Antonela Shakiru zbog kritika choriza u svojoj kući, ne lažem vam, izbacila iz WhatsApp grupe i zabranila joj ulazak u Barcelonino WAGS društvo', otkrila je.

Antonela Roccuzzo izbacila je Shakiru iz WAGS Whatsapp grupe
Instagram 

Iako to nije potvrđeno, više izvora tvrdi da se to ipak dogodilo.

Podsjetimo, kako prenose španjolski mediji, nova Piqueova djevojka Clara se odlično snalazi s njegovim prijateljima. Navodno ima odličnu komunikaciju sa svima u Piqueovom životu, što Shakiri nikako nije polazilo za rukom, pa je odbila sudjelovati u takvim slavljima.

Shakira se 12 godina nije uspjela uklopiti u Piqueovo društvo
Profimedia 

'Gerard Pique i Clara Chia sinoć su imali dva razloga za slavlje. Pique i Clara su na božićnoj večeri s radnicima 'Cosmosa' proslavili i godinu dana veze. Super su se zabavili', rekao je paparazzi Hordi Marti koji je i fotografirao par.

'Njih dvoje su ušli zagrljeni i stigli do mjesta gdje su ih čekali prijatelji i zaposlenici', dodao je.

U galeriji pogledajte više fotografija Antonele i Shakire.

Instagram Shakira i Antonela Roccuzzo