Život glumca Charlieja Sheenaoduvijek puni medijske stupce. Jedan od najzločestijih dečkiju Hollywooda ima biografiju skandala o kojima bi se mogla napisati knjiga, a jedan od njih se dogodio upravo na Božić.

Naime, najljepši dan u godini, glumac je 2009. godine proveo u zatvoru nakon što je u 11 ujutro uhićen u svom domu zbog nasilja u obitelji.

Charlie Sheen završio je u zatvoru na Božić 2009. godine
Profimedia 

Naime, njegova je tadašnja supruga Brooke Mueller policiji rekla da ju je odgurnuo na krevet, stavio joj nož uz vrat i prijetio joj smrću nakon što je rekla da želi razvod.

'Bolje ti je da budeš u strahu. Ako nekome kažeš, ubit ću te!', bile su njegove navodne riječi. Mueller je pozvala policiju u 8 ujutro tvrdeći da je od supruga doživjela nasilje, a kako su strani mediji tada pisali, glas joj je treperio, a suze nije mogla suzdržati.

Tvrdila je kako suprug i dalje ima spomenuti nož dok je ona telefonirala. Kada su je pitali kakav nož suprug nosi, ona je rekla: 'Nosi ga u stražnjem džepu hlača', potom dodavši da je mislila da će umrijeti.

Brooke Mueller i Charlie Sheen zajedno su dobili blizance
Profimedia 

911 služba otkrila je kako su i članovi njezine obitelji bili u kući u vrijeme skandala. Kada je pozvala policiju, nalazila se u kuhinji, dok je tvrdila da je Sheen bio u drugoj sobi s njezinom rodbinom.

'Rekao je da će sada otići. Upravo se pokušava išuljati kroz stražnja vrata', rekla je na kraju razgovora.

Glumca su potom uhitili, a u zatvoru je na Božić proveo deset sati.

Charlie Sheen je završio u zatvoru na Božić 2009. godine
Profimedia 

Nakon skandala, par je ostao u braku do 2011. godine, a zajedno su dobili blizance Maxa i Boba. Oni su u vrijeme napada 2009. godine imali devet mjeseci.