Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

AMIL LOJO: 'Prije desetak dana me nazvao Massimo. Usput je rekao da je malo bolestan, ali…'

Amil Lojo skladao je neke od najvećih Massimovih hitova, a sad se oprostio s njim.

 Amil Lojo i Massimo Savić bili su suradnici Izvor: Facebook

Od legendarnog glazbenika Massima Savića, koji je preminuo u 61. godini života, oprostio se i Amil Lojo koji je skladao neke od najvećih hitova. Na Facebooku je objavio njihovu zajedničku fotografiju.

Prije desetak dana me nazvao Massimo poslije pune Arene u Zagrebu i onako pun optimizma pričao o novim planovima, velikim koncertima koji su trebali da se dese, novim pjesmama... Želio je da mu Adi Šoše i ja budemo gosti na turneji, što me baš jako obradovalo... Onako usput reče da je malo bolestan, ali ništa strašno... Riješit će se...’, napisao je te dodao:

Dragi Massimo.... Hvala ti za sve.... Nedostajat ćeš mnogo ovom svijetu... Bio si pravi istinski umjetnik i velika mi je čast što sam imao priliku da te upoznam i da saradjujemo... Počivaj u miru’.


Podsjetimo, tužnu vijest objavile su njegova supruga i kći na društvenim mrežama.

'Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe. Iako je otišao s ovoga svijeta, u našim će dušama živjeti vječno; nasmijan, topao, snažan, pun ljubavi i satkan od umjetnosti. Zauvijek ćemo biti tvoje cure. Eni i Mirna', stoji u objavi.

 Massimo Savić preminuo je u 61. godini života Izvor: Dražen Kokorić

HRT piše kako je Massimo preminuo u Vinogradskoj bolnici u Zagrebu gdje se liječio od karcinoma pluća. Imao je 60 godina.

Bio je jedan od najvećih glazbenika na ovim prostorima, a ostat će upamćen po brojnim hitovima kao što su: 'Iz jednog pogleda', 'Stranac u noći', 'Mali krug velikih ljudi', 'Neka ti plove brodovi' i brojni drugi.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image