Jedna od naših najuspješnijih dizajnerica interijera, Mirjana Mikulec, ovih dana je uživala s obitelji na Maldivima. Fotografije s odmora objavila je na Instagramu, a sada je pozirala sa suprugom Krešimirom kojeg rijetko pokazuje i njihovim dvjema kćerima – starijom Mateom i mlađom Mijom.

Mirjana Mikulec i suprug Krešimir imaju dvije kćeri
Instagram 

Godišnji s dragim prijateljima za pamćenje. Bilo nam je divno, opustila sam se kao nikad, a sad idemo poslovno na još jednu drugu destinaciju. Naravno i poslovno i privatno. Naših klijenata ima svugdje u svijetu. Pogađate gdje? Ne, nije Pariz! P.s. ne pamtim kad sam zadnji put objavila obiteljsku sliku gdje smo svi skupa, stalno netko fali!’, stavila je u opis fotografija.

Mirjana Mikulec i suprug Krešimir imaju dvije kćeri
Instagram 

A da Mikulec voli putovati, otkrila je ranije za Story.

'Putovanja su mi velik izvor inspiracije, a kako vrijeme odmiče, postala su i način života. Na njima se opuštam, praznim, obnavljam i nadahnjujem. Mnogo sam naučila upoznavajući različite ljude, kulture i krajeve', ispričala je.

Nedavno je objavila presjek 2022. tako što je u jedan video sažela uspomene iz prethodne godine.

Moj presjek ove godine na zalasku - red smijeha, red suza, puno rada, malo odmaranja, puno posla i još više divnih ljudi. To je život. 2022., bila si dobra i hvala ti na svim prilikama, ali i poukama. U 2023. želim samo zdravlje i sreću, ostalo će već nekako. A to isto želim i vama! Veselite se i uživajte u najluđoj noći’, napisala je.